Nieuws: *** Goed nieuws!! *** De 12,5 jaar 3railforum jubileum set gaat door!! Lees verder in ons -Info Topic-
+  3railforum
|-+  Forum Informatie Punt
| |-+  Forum Regels & Mededelingen
| | |-+  3railforum Forumregels (ingaande 15 maart 2017)
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: 3railforum Forumregels (ingaande 15 maart 2017)  (gelezen 3178 keer)

forumbeheer

  • Toffe Gast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
    • http://website.3rail.nl
3railforum Forumregels (ingaande 15 maart 2017)
« Gepost op: woensdag 15 maart 2017, 22:07:05 »

Hier vind je de forumregels die gelden op het 3railforum. Deze regels gelden voor iedereen die zich inschrijft op het forum. Door na 15 maart 2017 - 22:06 gebruik te maken van het 3railforum, ga je akkoord met onderstaande algemene forumregels:

Dit forum en al haar onderdelen (waaronder, maar niet beperkt tot, de website, het fotoalbum etc.) staat volledig los, en is op geen enkele manier verbonden met Mrklin en/of haar dochterondernemingen!

Algemeen:
:arrow:a1.Om berichten te kunnen plaatsen, dient men zich te registreren. Er zijn gn kosten of andere verplichtingen aan het registreren verbonden!
:arrow:a2.Na aanmelding op het forum gaarne zichzelf voorstellen in het voorstelhoekje. Het is altijd leuk om te weten met wie je te maken hebt.
:arrow:a3.Leden die zich aanmelden, met als enig doel het doorlinken naar hun website, worden verwijderd.

Doelgroep:
:arrow:b1.Dit forum is bedoeld voor hobbyisten en wordt ook gerealiseerd door hobbyisten. Reclame/links voor/naar winkels/bedrijven (anders dan naar modelspoor- en sceneryfabrikanten zelf) is NIET toegestaan.
:arrow:b2.Het verkoop-hoekje is ALLEEN bedoeld voor particulieren. Bij het plaatsen van een advertentie (of een reactie hierop) is het doorlinken of verwijzen naar verkoopsites (waaronder bijv. marktplaats en ebay) niet toegestaan. Het forumbeheer houdt zich het recht voor advertenties zonder opgaaf van redenen te verwijderen.

Berichten Inhoudelijk:
:arrow:c1.Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen schrijven.
:arrow:c2.Het forum is een open medium, toch willen wij vragen om discreet om te gaan met alle berichten op het forum en het dan ook op het forum te houden.
:arrow:c3.Er mogen geen zaken/berichten/media van andere forums of sites hier geplaatst worden zonder toestemming van de auteur. Andersom mogen teksten van dit forum niet gekopieerd worden naar andere fora/sites zonder toestemming van de auteur.
:arrow:c4.Het is niet toegestaan om in welke vorm dan ook reclame te maken en of aanprijzen van materialen, websites en goederen die een direct en/of indirect commercieel belang hebben danwel dienen. Hiervoor dient men een sponsor overeenkomst te hebben met het forum. (vragen hierover kunt u mailen naar )
:arrow:c5.Citeren. Wij staan citaten van het voorgaande bericht niet toe. We denken daarmee draadjes leesbaarder te houden. Dus als je reageert op het laatst geschreven bericht, gebruik s.v.p. de "Reageer" knop (die we voor deze reden in elk bericht hebben geplaatst met het groene bolletje) en niet de "Citeer" knop. Reageer je op een ouder bericht, dan is citaat wl op zijn plaats. Maar pas het citaat aan, zodat alleen de tekst erin blijft staan, die van belang is waarop je reageert.
:arrow:c6.Het is niet toegestaan om enige vorm van uitlatingen te doen, zowel positief als negatief, over modelspoorbedrijven (winkels, beurshandelaren, websites, etc.) en hun personeel. Dergelijke bijdragen worden verwijderd.

Gebruik van Media:
:arrow:d1.Foto's mogen een maximum afmeting hebben van 1600 x 1200 pixels.
:arrow:d2.Avatars mogen een maximum afmeting hebben van 120 x 120 pixels.
:arrow:d3.Banners mogen een maximum afmeting hebben van 800 x 125 pixels en mogen geen doorlink bevatten. Hiervoor is de Website optie in uw profiel.
:arrow:d4.Het gebruik van avatars, banners en onderschrift foto's is toegestaan, echter zorg ervoor dat het niet te groot is en gebruik maximaal n foto als onderschrift. Een plaatje in een onderschrift mag geen link bevatten/doorlinken!
:arrow:d5.Het gebruik van bewegende plaatjes (animated GIFs e.d.) voor zowel afbeeldingen, avatars, handtekeningen en/of banners is NIET toegestaan. Het gebruik van bewegende emoticons in berichten is in beperkte mate toegestaan.
:arrow:d6.Het is niet toegestaan om copyrighted materiaal te plaatsen zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende van dit materiaal! (Let op: Mrklin geeft bij sommige files aan dat deze vrij te gebruiken zijn voor eigen gebruik, echter is het publiceren van deze files TOCH niet toegestaan. Het plaatsen van files op een openbaar forum valt helaas onder publiceren. Het is dus NIET toegestaan, welke files/stukken dan ook van Mrklin op dit forum te plaatsen).
:arrow:d7.Het is ook niet toegestaan om te vragen naar het, op welke wijze dan ook, beschikbaar stellen van media, waarop auteursrechten van toepassing zijn.
:arrow:d8.Een foto in een citaat staan we alleen toe, als het bericht waarop je reageert op een eerdere pagina (vorige 50 reacties) staat.

Gedrag en Netiquette:
:arrow:e1.Het beheerteam (beheerders n moderators) zullen en willen zo min mogelijk ingrijpen in discussie's e.d. We zien graag dat dit onderling geregeld wordt. Leden die zich niet kunnen gedragen krijgen n waarschuwing maar worden bij een tweede overtreding zonder pardon van het forum verwijderd.
:arrow:e2.PB's (Prive Berichten) mogen niet openbaar gemaakt worden op het forum. Dit zijn immers Prive Berichten aan u alleen geadresseerd.
:arrow:e3.Klaagt iemand over een PB (u kunt een PB net als een forumbericht melden bij het beheerteam) en blijkt de PB dermate onbeschoft of bedreigend, dan kan er actie door het beheerteam ondernomen worden.
:arrow:e4.Het is niet toegestaan om krenkende of laatdunkende opmerkingen te maken over geloof, ras, nationaliteit, overtuiging of geaardheid. Bijdragen met een politieke en te expliciete seksuele inhoud zijn eveneens niet toegestaan.
:arrow:e5.Als u iets te melden heeft aan f over het beheerteam (beheerders n moderators), dan dient u een email te sturen aan . Berichten op het forum met dergelijke inhoud worden direct, zonder opgaaf van reden verwijderd!
:arrow:e6.Over beslissingen van het beheerteam kan worden gecommuniceerd via email, echter is het beheerteam niet verplicht alle beslissingen/acties te verantwoorden.
:arrow:e7.Bij het herhaaldelijk niet opvolgen van deze forumregels wordt u de toegang tot dit forum ontzegd.

In alle gevallen waarin bovenstaande regels niet voorzien, beslist het beheerteam (beheerders n moderators) van het 3railforum.

Heb je een klacht over ons forum? Stuur dan een email naar:

Wij wensen je een prettig verblijf hier.
« Laatst bewerkt op: zondag 07 april 2019, 11:46:10 door wakkie »
Gelogd
Met vriendelijke groet,

Het Forum beheer.
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.15 | SMF © 2014, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.054 seconden met 22 queries.