Nieuws: Steun de Stichting 3rail met uw donatie. Kijk in onze webshop voor de mogelijkheden.
+  3railforum
|-+  Overige Spoorzaken
| |-+  Model/grootspoor Kalender
| | |-+  2020/03/21+22 Opendeur OVMV te Aalst
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: 2020/03/21+22 Opendeur OVMV te Aalst  (gelezen 118 keer)

Kaleb

  • Stamgast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Stamtafel Mijnstreek en Gebrooker Baan
    • Mijn baan
2020/03/21+22 Opendeur OVMV te Aalst
« Gepost op: maandag 10 februari 2020, 13:42:47 »

OPENDEUR OVMV vzw 21-22 MAART 2020

Modelspoorvereniging OVMV vzw te Aalst (BE) (Tragel 6, bus D) opent opnieuw zijn deuren voor het publiek in het voorlaatste week end van maart 2020, en dit vanaf 10:00 tot 18:00 doorlopend.

Zowel 2 rail als  3-rail fans als fans van Spoor 1, HO, HOe, N en Z zijn welkom!

Behalve de treinbanen van de vereniging aanschouwen en in werking zien, zoals Aalst 2000, Marcel, Kerkeveld, de HO Modulebaan (met modules zoals Amylum, Miel aan Zee, etc) en twee HO retrobanen (opgebouwd met ouder Märklin materiaal), zijn er ook een aantal privébanen te zien van leden, banen met namen zoals Gianova, Schröttplatz & NV Katjoe, Innes Mill (6de prijs MSM Leuven), Luxor Sugarcane Valley (HOe) en de Märklin Demobaan.  OP het 2de verdiep mogen we de “kermis” niet vergeten te vermelden met zijn reuzenrad. Hier 2 pivébanen, ééntje isn Spoor 1 en ééntje in HO 2-Rail “Terliede”. 

Twee verdiepingen, of iets meer dan 700m˛ vol treinplezier.

Naast het aanschouwen van de scenery op de banen en het zien rijden van de treintjes, organiseren de leden van de club ook hun mini verkoopbeurs.

Vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan onze bibliotheek.

Voor jongeren (meisjes en jongens) tussen 7 en 15 jaar bieden we zowel op zaterdag als op zondag (dit tussen 14 en 16u) de mogelijkheid om zelf een miniatuur huisje (HO) in elkaar te steken/plakken (gratis) en dit onder deskundige begeleiding van onze meer ervaren leden (ouders mogen/kunnen meehelpen indien nodig). Ervaring is niet nodig en alle benodigdheden om de werken uit te voeren zullen aanwezig zijn. Om organisatorische en praktische redenen is het aantal deelnemers echter beperkt tot 12 jongeren  op zaterdag en 12 jongeren op zondag. Dus inschrijven op voorhand is noodzakelijk. Afspraak te maken via 0478252531 (Dirk).

Voor de kleintjes die te klein zijn en de jongeren die geen goesting hebben om te knippen en plakken, die kunnen zich op de kinderbanen van Treinland uitleven in het gezellige treincafé waar drankjes en gebak (huisgemaakte taart..) kunnen worden genuttigd, dit alles terwijl de magische wereld van de treintjes zich op de Video Wall ontvouwt. De iets groteren kunnen zich uitleven in het opbouwen, en besturen van een baan (startbaan).

Leer meer over hoe je met je eigen baan analoog of digitaal kan sturen en rijden (of een combinatie van beide). Kortom voor elke liefhebber van Modelspoor is er iets te zien of te doen.

Waar vindt u ons? OVMV in Aalst (Tragel 6, bus D, langs de Dender aan de kant van ZEB, boven Rollerland, vrij parkeren)

Alle informatie die in de kalender vermeld staat is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.
Gelogd
Groetjes,
Henk (Kaleb)

Mijn baan in aanbouw: Gebrooker Baan (C-rails, ECoS en Koploper)
Vaste bezoeker van de Stamtafel Mijnstreek
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.15 | SMF © 2014, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.057 seconden met 23 queries.