Nieuws: *** Goed nieuws!! *** De 12,5 jaar 3railforum jubileum set gaat door!! Lees verder in ons -Info Topic-
+  3railforum
|-+  Overige Spoorzaken
| |-+  Model/grootspoor Kalender
| | |-+  2019/03/02 Modelspoorbeurs Lisse
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: 2019/03/02 Modelspoorbeurs Lisse  (gelezen 287 keer)

frenkievee

  • Forum Beheerder
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2013
    • Modelspoorsite van Frank van de Velde
2019/03/02 Modelspoorbeurs Lisse
« Gepost op: dinsdag 05 februari 2019, 19:57:28 »

Modelspoorbeurs Lisse

2 maart 2019 van 10-15 uur

Restaurant “de Nachtegaal”
Heereweg 10
2161 AG  Lisse

Toegang en parkeren gratis (zie ook verder beneden).
Openbaar Vervoer, de bushaltes van Arriva zijn voor de deur:
* Bus 50 (Leiden - Haarlem)
* bus 361 (station Sassenheim - Schiphol Plaza)
* bus 90 (Lisse - Den Haag) begint en eindigt bij halte “de Nachtegaal”.


Zaterdag 2 maart 2019 a.s. is het weer zover, dan wordt in de tulpenzaal van restaurant “de Nachtegaal” de 11e editie van de Modelspoorbeurs Lisse gehouden.

Liefhebbers van modelspoortreinen, eigenaren van een modelbaan en hobbyisten die diorama’s of banen bouwen, kunnen op deze beurs hun hart weer ophalen. U bent vanaf 10:00 uur van harte welkom en kan dan tot 15:00 uur op uw gemak kijken, kopen en mogelijk ook ruilen. Het is een beurs voor en door hobbyisten.

Het organisatiecomité streeft ernaar deelnemers uit te nodigen, die tezamen een zo gevarieerd en uitgebreid assortiment bieden. De organisatie heeft te maken met groeiende belangstelling van zowel de zijde van de hobbyisten als van de deelnemers.
Ook kunt u uw trein of locomotief door een specialist tegen een vriendenprijsje laten nakijken of repareren. Vanzelfsprekend kunt u ook informatie verzamelen over uw eigen modelbaan of treinen. Tevens bestaat de mogelijkheid te informeren naar de waarde van treinspullen die bij u wellicht nog op zolder staan. Met deze kennis kunt u een betere afweging maken van wat u ermee wilt gaan doen, verkopen of houden.

Door de kleinschaligheid en het regionale karakter van de beurs, is het niet alleen een interessante, maar bovenal een gezellige beurs. Veel mensen kennen elkaar en worden de pas aangeschafte spullen onder het genot van een kopje koffie, al dan niet met wat lekkers erbij, onderling besproken. De modelspoorbeurs wordt twee keer per jaar georganiseerd, één in het voorjaar en één in het najaar.

Nieuwsgierig geworden? Stap eens binnen en neem gerust uw (klein)kinderen mee, de toegang is gratis. Het adres van restaurant “de Nachtegaal” is Heereweg 10 in Lisse. Automobilisten kunnen bij het restaurant en op het bedrijventerrein “Meer en Duin” er tegenover gratis parkeren.
Aan te raden is te komen met het openbaar vervoer. Bus 50 (Leiden - Haarlem), bus 361 (station Sassenheim - Schiphol Plaza) en bus 90 (Lisse - Den Haag) begint en eindigt bij halte “de Nachtegaal”. De bushaltes van Arriva zijn voor de deur.

Alle informatie die in de kalender vermeld staat is onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.15 | SMF © 2014, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.05 seconden met 22 queries.