Nieuws:

Zin in een spoors uitstapje? Kijk eens in onze kalender!

Algemene Gebruikers-overeenkomst (Gewijzigd 28 Oktober 2007)

Gestart door Sascha zondag 28 oktober 2007, 13:54:43

0 leden en 1 gast bekijken dit board.
Algemene Gebruikers-overeenkomst (Gewijzigd 28 Oktober 2007)
Speciale Gast Voorzitter St. 3rail
Lid sinds: 2006

Elsloo (LB)

offline
Algemene Gebruikers-overeenkomst (Gewijzigd 28 Oktober 2007)
Door gebruik te maken van dit forum, gaat u ermee akkoord, dat u geen gegevens zult sturen, die onjuist zijn, noch lasterlijk, inaccuraat, grof, vulgair, hatelijk, beledigend, obsceen, schennend, sexueel getint en/of bedreigend, de privacy van een persoon niet binnendringen, materiaal voor volwasennen bevatten of op enigerlei andere wijze in strijd zijn met de wet.
U gaat er ook mee akkoord, geen auteursrechtelijk beschermde informatie te sturen tenzij u de schriftelijke toestemming heeft van de eigenaar van dit materiaal. Spam, overstroming, advertenties, kettingbrieven, pyramide schema?s en solicititaties zijn ook verboden op dit forum.

Het is onmogelijk dat het personeel of de eigenaren van dit forum de geldigheid van uw posts bevestigen. Onthoud dat we de geplaatste berichten niet actief bekijken, en zodanig, niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud hiervan. We staan niet garant voor de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van enige getoonde informatie. De geplaatste berichten geven het inzicht van de schrijver weer, en niet noodzakelijkerwijs de inzichten van dit forum, haar personeel, zusterbedrijven of de eigenaar. Iedereen die het gevoel heeft dat een geplaatst bericht afkeurenswaardig is, wordt aangemoedigd een beheerder of moderator van dit forum onmiddellijk hierover te informeren. Het personeel en de eigenaar van dit forum behouden zich het recht voor afkeurenswaardige berichten te verwijderen, binnen een redelijk tijdsbestek, als ze beslissen dat verwijdering noodzakelijk is. Dit is een manueel proces, alhoewel, gelieve zich te realiseren dat particuliere berichten niet onmiddellijk verwijderd of bewerkt kunnen worden. Deze procedure is tevens van toepassing op informatie met betrekking tot de profielen van de leden.

U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw geplaatste berichten. Daarnaast, gaat u ermee akkoord de eigenaren van dit forum, gerelateerde websites, het personeel en haar zusterbedrijven vrij te waren en niet aan te klagen. De eigenaren van dit forum behouden zich ook het recht voor om uw identiteit openbaar te maken (of enige andere gerelateerde informatie verzameld via deze dienst) in geval van een formele aanklacht of wettelijke actie voortvloeiend uit enige situatie die ontstaan is door uw gebruik van dit forum.

U heeft de mogelijkheid, als u zich registreert, uw gebruikersnaam te kiezen. Wij adviseren u deze naam passend te houden. Door middel van deze gebruikers account staat u op het punt zich te registreren, u gaat ermee akkoord uw password nooit aan een andere persoon te geven, met uitzondering van de beheerder, voor uw bescherming en vanwege geldigheidsredenen. U gaat er ook mee akkoord, NOOIT iemand anders account te gebruiken om welke reden dan ook. We adviseren u ook TEN ZEERSTE een uniek en ingewikkeld password te gebruiken voor uw account, om diefstal te voorkomen.

Nadat u geregistreerd en ingelogd bent op dit forum, zult u een gedetailleerd profiel kunnen invullen. Het is uw verantwoordelijkheid om schone en juiste informatie te presenteren. Enige informatie die door de eigenaar van het forum of haar personeel als inaccuraat of grof wordt beoordeeld, zal zonder voorafgaande waarschuwing, verwijderd worden. Passende sancties kunnen toegepast worden.

Gelieve te noteren dat met ieder bericht, uw IP adres vastgelegd wordt, mocht het nodig zijn u uit te sluiten van dit forum of met uw ISP contact op te nemen. Dit zal alleen gebeuren in geval van een aanzienlijke overtreding van deze overeenkomst.

Gelieve ook te noteren dat de software een cookie plaatst, een tekstfile die gedeeltes van informatie bevat (zoals uw gebruikersnaam en password), in uw browser's opslagplaats. Dit wordt ALLEEN gebruikt om u in- of uitgelogd te houden. De software verzameld geen gegevens noch stuurt deze enige andere informatie naar uw computer.

Wij wensen u een prettig verblijf hier