Nieuws: *** Goed nieuws!! *** De 12,5 jaar 3railforum jubileum set gaat door!! Lees verder in ons -Info Topic-
+  3railforum
|-+  Forum Informatie Punt
| |-+  Forum Regels & Mededelingen
| | |-+  Terugblikken op 2017...
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Terugblikken op 2017...  (gelezen 1690 keer)

Sascha

  • Forum Beheerder
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Elsloo (LB)
    • http://www.3railforum.nl
Terugblikken op 2017...
« Gepost op: woensdag 27 december 2017, 11:23:54 »

Hallo allemaal,

Tweede kerstdag zit er al weer op, en 2017 is ook al weer bijna voorbij, maar wat was het een bewogen (forum)jaar!

De forumactiviteiten begonnen dit jaar al vroeg, want op 7 januari moest al acte de préséance gegeven worden op de beurs in Houten, om de jubileum forumlocs en de containerwagons uit te delen.  Het extreme winterse weer heeft ons niet tegen kunnen houden, maar desalniettemin was het erg rustig, waardoor het overgrote deel toch weer meer teruggenomen kon worden. Dat deel ging een maand later alweer mee naar RAIL, alwaar we 3 geweldige dagen gehad hebben. Vele forumleden gesproken, het nodige forummaterieel uit gedeeld en niet te vergeten: het forum gepromoot. Op 11 maart hadden we de Belgische ontmoetingsdag op een nieuwe maar geweldige locatie, en het was een gezellige en succesvolle dag.

Helaas kwam hierna een minder leuke tijd, in maart en april ging het steeds slechter met onze moderator Gerard, welke helaas 27 april j.l. is overleden. We hebben op 3 mei op gepaste wijze afscheid van hem genomen, en in de weken hierna heeft een deel van het beheer Driehoven gedemonteerd. Het verlies van Gerard heeft ons diep geraakt, en mede daardoor heeft het zomeruitje geen doorgang gevonden. Onze excuses daarvoor.

In aanloop naar de meestal rustige zomer qua modelspoorhobby hebben we de regionale 3railforum stamtafels in het leven geroepen. De een een succes van het eerste uur, de ander had wat meer opstarttijd nodig. Maar ze zijn super gezellig en leerzaam deze stamtafels. Er is er ook vast een bij jullie in de buurt. Neem een kijkje op : https://forum.3rail.nl/index.php?board=330.0

Na de zomer waren we alweer druk bezig met de voorbereidingen te treffen voor de jaarlijkse Gastendag, welke op 12 november was. Met als hoogte punt de eerste publieke verschijning van de modulebaan. Achter de schermen zijn op deze Gastendag al de eerste plannen gesmeed voor het 3rail Events team.  Dit om alle activiteiten, die door het 3railforum worden georganiseerd (en nog gaan worden) samen te voegen onder een noemer. Door Peter (Degeluidsman), Marcel (Mister1736) en Henk (Kaleb) te vragen zich mede in te zetten voor dit team, hebben we ook wat meer organisatietalent binnen gehaald. Tevens hebben we op deze dag besloten om Frank (Frenkievee) te benoemen als (3e) beheerder van ons forum! Gefeliciteerd Frank!

En de eerste Events voor 2018 zijn ook al bekend: zo staan we 13 en 14 januari a.s. ter promotie op de Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk. Ook zal er 27 januari a.s. een workshop in Amsterdam plaats vinden over bomenbouw, deze wordt gegeven door Jaap en Jarno Vriend. We hopen jullie dan ook zeker op een event in de toekomst tegen te komen, maar mocht dat niet lukken dan in elk geval nog vele berichten op het forum te mogen lezen.

Als laatste willen we graag nog even jullie aandacht voor de Wiki. Het Wiki team heeft (stilletjes) dit jaar toch weer enorm veel werk verzet voor ons allemaal. Er staat weer een hele hoop nieuwe informatie in de Wiki! Kijk snel eens o.a. naar de lange lijst met nieuwe artikelen : https://wiki.3rail.nl/index.php?title=Speciaal:NieuwePaginas - Dank je wel Wiki Redactie! Onze Wiki redactie is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste schrijvers! Meld je aan!

Wilt u reageren op deze terugblik? Dat kan in het bijbehorende praattopic : https://forum.3rail.nl/index.php?topic=69742.0

Namens het het hele 3railforum team wensen we jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een spoorrijk 2018!

Willie (Wakkie), Frank (frenkievee), Ad (Kappa), Antal, Fred (Marklindak), Herman (Herman05), John (Looney Tunes), Jurrien, Walter (Wissels), WimHelsen, Johan (Treinsmurf), Fred (F.P. Vonk), John (VT601), Peter (Degeluidsman), Marcel (Mister1736), Henk (Kaleb), Thierry (Giant), het hele modulebaanteam & Sascha
Gelogd
Met vele modelspoorgroetjes,
Sascha.Mijn modelbaan : Drie umljeg vallende bèke
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.15 | SMF © 2014, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.043 seconden met 22 queries.