Nieuws: Heb je vragen over de werking van het 3railforum? Krijg deze beantwoord in de Forumtips.
+  3rail Forum
|-+  Modelbaanbesturing & Software
| |-+  Digitale Besturing (alle merken)
| | |-+  Digitale Besturing Overige Merken
| | | |-+  LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt  (gelezen 7166 keer)

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Gepost op: vrijdag 30 mei 2014, 13:10:10 »

luitjes,

Op m'n  7286 draaischijf een TT-DEC decoder van LDT aangesloten en het werkt.
Alleen kom ik er niet uit hoe de terugmelding "positie bereikt" aansluit op een viessmann 5217 bezetmelder.
In de LDT handleiding staat alleen over een 2 rail spoor en helaas niks over 3 rail.
Op hun website staat ook geen aansluitvoorbeeld en ook met google niks kunnen vinden.
Is er iemand die dezelfde configuratie heeft en mij kan helpen.
Alvast bedankt,

gr. Ruud
   
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Spoorman

  • Gast
Gelogd

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #2 Gepost op: vrijdag 30 mei 2014, 14:56:19 »

Hoi Ben,

Op dat aansluitschema wordt een LDT RM-88-N terugmelder gebruikt en ik heb alleen maar de Viessman terugmelders.
Kan de Viessmann 5217 in dit geval wel gebruikt worden?


gr. Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Spoorman

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #3 Gepost op: vrijdag 30 mei 2014, 18:02:54 »

Lijkt mij wel. Die S88'ers zijn allemaal hetzelfde.

Gr, Ben.
Gelogd

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #4 Gepost op: zondag 15 juni 2014, 14:17:51 »

luitjes,

Ik heb de positie bereikt en brugspoorbezet aangesloten volgens het voorbeeld, alleen de brugspoor bezetmelder blijft constant bezet staan.
iemand die mij uit de nood kan helpen?
Ik heb de spoorlipjes op de draaischijf al doorgeknipt, de opstelsporen worden apart gevoed.
M'n configuratie is;

CS2
iTrain
Viessmann 5217 bezetmelder
LDT TT DEC draaischijfdecoder
 
alvast bedankt,

gr. Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #5 Gepost op: zondag 15 juni 2014, 14:28:45 »

Blijft hij ook bezet als er geen loc op staat en de draaischijf ronddraait?


Mvg,

Peter Degeluidsman.

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #6 Gepost op: zondag 15 juni 2014, 17:09:31 »

Peter,

Ja.

gr. Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #7 Gepost op: zondag 15 juni 2014, 17:38:45 »

Dan ligt de terugmeld railstaaf toch aan massa, meet eens tussen beiden staven of daar toch een verbinding zit.

Mvg,

Peter Degeluidsman.

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #8 Gepost op: maandag 16 juni 2014, 17:02:43 »

zojuist op internep een multimeter besteld.

Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #9 Gepost op: zaterdag 21 juni 2014, 13:59:16 »

hoi luitjes,

Bij Conrad een DT830-B simpele multimeter gekocht en als intro voor electronica voor dummies;
Ben nu 55 jaar en voor het eerst zo'n ding uitgeprobeerd.
ingesteld op 2000 Ω en eerst beide spoorstaven op een C rail gemeten ; < 14 Ω,(dat moet klein zijn)
Daarna op een bezetmelder C rail spoor -1670 Ω  (snap alleen de - waarde niet) 

Als laatste de beide sporen op de brugspoor, meter ingesteld op 20KΩ, en de waarde schommelt tussen de 10 en 700 kΩ,
Wat vertellen nu deze waardes?

groetjes,

Ruud
 

Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #10 Gepost op: zaterdag 21 juni 2014, 15:53:11 »

Hallo Ruud,

Zit er geen stand op je multimeter waarbij er een piepje klinkt als je beiden meetpennen tegen elkaar aan houd?

Een piep betekend dat er verbinding is.


Mvg,

Peter Degeluidsman.

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #11 Gepost op: zaterdag 21 juni 2014, 16:18:52 »

Hoi Peter,

Helaas geen piepje, maar als ik op de spoorstaven de rode en zwarte meetkabel omdraai dan meet ik geen - waarde.
Nog een keer alles doorgemeten maar dan de rode kabel linker en zwarte kabel op de rechter spoorstaaf,

dezelfde waarde;

rail normaal <10 Ω
rail bezetmelder 1600-1700 Ω
brugspoor 1800-1900 Ω

dat goed toch?

Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Freak

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #12 Gepost op: zondag 22 juni 2014, 21:58:09 »

PB  ;)


Mvg,
Peter
Gelogd

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #13 Gepost op: vrijdag 04 juli 2014, 15:31:27 »

hoi luitjes,

Omdat de draaischijf aangestuurd wordt door een LDT TT DEC draaischijfdecoder en vanwege de problemen met de continu bezetmelding van brugspoorbezet;
heb ik toch maar een HSI-88 USB interfase er tussen gezet en een RM 88N terugmelder.
Alles aangesloten volgens het LDT boekje
Ook hier werkt positie bereikt goed maar blijft brugspoorbezet constant aan staan.
De spoorstaven doorgemeten en die zijn gescheiden en het lijkt erop dat bij het inschakelen van de voeding de draaischijdecoder de spoorstaven weer verbindt.
In iTrain ook de bezetmelder op geinverteerd gezet maar geen verandering.
De lipjes op de draaischijf zijn er afgeknipt en ook de uitsparingen op de middenrail zijn weggeslepen.
Zie ik iets over het hoofd, of moet er nog iets doorgeknipt worden.
Alle andere bezetmelders op de baan werken goed.


  :-( ik wil zo graag met iTrain automatisch rijden met de draaischijf

gr. Ruud

 
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Spoorman

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #14 Gepost op: vrijdag 04 juli 2014, 18:07:19 »


  :-( ik wil zo graag met iTrain automatisch rijden met de draaischijf


Tja, wie wil dat niet? ;)

Gr, Ben.
Gelogd

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #15 Gepost op: zaterdag 05 juli 2014, 08:45:47 »

Je ziet iets over het hoofd, plaats eens wat foto,s van de draaischijf Ruud dan kunnen we misschien verder helpen.


Mvg,

Peter Degeluidsman.

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #16 Gepost op: zaterdag 05 juli 2014, 17:29:57 »

Hoi luitjes,

Alle aansluitingen en voedingen op de baan afgesloten.
Alleen de TT DEC decoder krijgt nu direkt voeding van de CC2 en een trafo.
aansluitingen van de HSI-88 , RM-88-N en TT-DEC volgens de aansluitschema's
De brug verwijderd om er een foto van te maken en  het viel me op dat ook dan de brugspoor op bezet blijft staan.
Als de massadraad van de HSI-88 niet is aangesloten, is brugspoorbezet uit.


gr. Ruud
« Laatst bewerkt op: zaterdag 05 juli 2014, 18:05:08 door RuudH0 »
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Sprinter

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
    • Perrongeluk
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #17 Gepost op: zaterdag 05 juli 2014, 20:19:08 »

Ruud,

Dat positie bereikt heeft niets met de bedrading van de draaischijf zelf te maken, dat is een signaal wat uit de draaischijf decoder zelf komt. Je kunt beter een foto maken van de draadverbinding tussen de draaischijf decoder en de Viessmann 5217. Daar hebben we denk ik meer aan.

Groetjes
Gelogd
Alleen de waarheid ligt in het midden....

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #18 Gepost op: zaterdag 05 juli 2014, 21:06:53 »

Hoi Ruud,

Dit houd in dat de draad die tussen de S88 en de draaischijf zit ergens aan massa hangt, probeer deze draad te volgen en kijk waar de verbinding naar massa gemaakt wordt.

Mvg,

Peter Degeluidsman.

Freak

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #19 Gepost op: zaterdag 05 juli 2014, 23:04:48 »

Hallo Ruud,

Foto: meet even de weerstand tussen deze punten.



Mvg,
Peter
Gelogd

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #20 Gepost op: zondag 06 juli 2014, 15:25:58 »

Hoi luitjes,

De weerstand is oneindig hoog.
Wat foto's toegevoegd van de aansluitingen.
Alles opnieuw bedraad maar storing blijft.

gr. Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #21 Gepost op: zondag 06 juli 2014, 16:49:39 »

Hallo Ruud,

Ik zie een blauwe draad lopen tussen de draaischijf decoder en een ingang op de S88, hoort die er wel te zitten? dan zou de draaischijf decoder een bezetting doorgeven aan de S88 ingang dit lijkt mij niet juist.

100% zeker weet ik het niet maar haal die draad eens los en kijk wat er gebeurd.

Op welke ingang van jou S88 blijf je een bezetting houden.


Mvg,

Peter Degeluidsman.

Freak

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #22 Gepost op: zondag 06 juli 2014, 16:52:29 »

Hallo Peter,

Ik zie een blauwe draad lopen tussen de draaischijf decoder en een ingang op de S88, hoort die er wel te zitten? dan zou de draaischijf decoder een bezetting doorgeven aan de S88 ingang dit lijkt mij niet juist.
Die behoort er te zitten. Er kunnen n.l. 2 ingangen gebruikt worden. De eerste ingang voor positie beriekt en de tweede ingang voor brugbezetmelding  ;).


Mvg,
Peter
Gelogd

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #23 Gepost op: zondag 06 juli 2014, 17:08:23 »

 :oops: :oops:


Mvg,

Peter Degeluidsman.

Sprinter

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
    • Perrongeluk
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #24 Gepost op: zondag 06 juli 2014, 19:54:59 »

Goh, raaaaaar, dit ging toch over het aansluiten op een 5217 van ViessMann, op de foto zie ik toch duidelijk een s88 van een ander merk.
Gelogd
Alleen de waarheid ligt in het midden....

Freak

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #25 Gepost op: zondag 06 juli 2014, 20:19:51 »

Goh als je het hele topic eens leest?

heb ik toch maar een HSI-88 USB interfase er tussen gezet en een RM 88N terugmelder.
Alles aangesloten volgens het LDT boekje
Gelogd

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #26 Gepost op: maandag 07 juli 2014, 19:22:16 »

:oops: :oops:


Mvg,

Peter Degeluidsman.
Hoi Peter,

 :thumbup: :P

gr. Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #27 Gepost op: zaterdag 12 juli 2014, 21:15:28 »

hoi luitjes,

Na diverse weerstandsmetingen (wel met de hulp van Freak) toch maar naar H.I.P in Werkendam gegaan.
Ook daar door diverse mensen (met verstand van zaken) nagelopen en nagemeten en uiteindelijk bij de lintkabelconnector een soort van condensator die er niet hoort te zitten, verwijderd.
En...yeah... probleem opgelost, bezetmelding werkt zoals het hoort.
Thx aan allen die erbij betrokken waren.
Nu nog softwarematig in iTrain de zaken goed zetten en de baanvoeding waar nodig verbeteren met name bij de overgangsrail, maar ik heb goede hoop.

gr. Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #28 Gepost op: vrijdag 18 juli 2014, 20:21:01 »

Hoi luitjes,

toch weer problemen.
Als de brugspoorbezetmelder uitgeschakeld is kan een loc in iTrain automatisch van een opstelspoor naar de brug rijden.
omdat de bezetmelding uit staat rijdt de loc natuurlijk door en zo van de brug af.
Als echter de melder aan staat en de loc rijdt dezelfde route dan krijg ik foutmelding "loc in onverwacht blok" en stopt de loc.
Alleen handmatig kan ik een loc besturen op de draaischijf.
Op een of andere manier heeft de bezetmelder iets te maken met deze foutmelding.
wanhopig wordt ik niet meer, als het moet zal ik een andere draaischijf moeten aanschaffen en gaat m'n voorkeur uit naar de fleischmann 6652

gr. Ruud



« Laatst bewerkt op: vrijdag 18 juli 2014, 20:50:21 door RuudH0 »
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

elma5482

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #29 Gepost op: vrijdag 18 juli 2014, 22:03:31 »

Ruud

Volgens mij heeft dat niet zoveel zin: Fleisschmann 6652 is technisch gezien exact gelijk aan Märklin 7286
Deze draaischijf is destijds door beide fabrikanten gezamenlijk ontwikkeld, aldus de catalogus van Märklin.
Er zijn slechts enkele verschillen in de kleurstelling, onder andere van het bedieningshuisje

Cees
Gelogd

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #30 Gepost op: vrijdag 18 juli 2014, 22:38:48 »

Een andere draaischijf zal het niet oplossen Ruud, er gaat in de aansturing wat fout.
Vraag iTom of alibengalie eens of ze je file willen bekijken.


Mvg,

Peter Degeluidsman.

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #31 Gepost op: vrijdag 18 juli 2014, 22:51:25 »

Hi Peter,

Heb inmiddels Tom al een mailtje gestuurd
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #32 Gepost op: zaterdag 19 juli 2014, 16:50:36 »

Hoi Cees,

Puur uit emotie zou ik nu wel een fleischmann draaischijf willen hebben.
Op z'n hollands gezegd heb ik het helemaal gehad met kl*te marklin draaischijf.
Ik heb geduld en wil er best wat voor doen om dingen te leren maar dit ding mag zo in de vuilnisbak.


gr. Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

elma5482

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #33 Gepost op: zaterdag 19 juli 2014, 20:12:49 »

Ruud,

Je reactie kan ik begrijpen maar je laten leiden door emotie is in de meeste gevallen de verkeerde weg.
Ik wil geen zout in de wonde strooien maar ik heb twee draaischijven 6652 van Fleischmann
Die functioneren in analoog bedrijf tot volle tevredenheid.
Momenteel ben ik bezig met het geschikt maken van mijn baan voor volledig digitaal bedrijf waarbij gebruik zal worden gemaakt van I-train
Ben benieuwd hoe de draaischijven dan functioneren.
Ik teken daarbij aan dat ik nog geen keuze heb gemaakt voor de daarbij toe te passen hardware.
Ik sluit niet uit dat de keuze uiteindelijk valt op de oorspronkelijk digitale module van Marklin nr. 7687 of zijn opvolger.

Groeten
Cees
Gelogd

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #34 Gepost op: zaterdag 19 juli 2014, 21:48:56 »

Cees,

Op zicht werkt de hardware goed, CS2, en de TT DEC als alternatief voor de 7687.
Ook in iTrain is het makkelijk om de draaischijf te programmeren en alles werkt goed, behalve die spookmelding "loc in onverwacht blok"

Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #35 Gepost op: zaterdag 19 juli 2014, 23:47:03 »

Ruud, je geeft het zelf al aan.
Je krijgt een spookmeldingen binnen, dit houd in dat ITrain een ander melder verwacht, misschien staat in dat blok de verkeerde melder ingesteld.

Dit heeft dus niets met de draaischijf op zich te maken, mocht je hem toch in de kliko willen gooien bewaar hem dan maar voor mij  :D


Mvg,

Peter Degeluidsman.

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #36 Gepost op: zondag 20 juli 2014, 10:15:55 »

Hoi Peter,

Als de draaischijf er uitgaat , ben je de eerste die ik bel. B)
Maar goed, alle blokken zijn door iTrain automatisch ingevuld.
Echter ik heb een rigoreus plan.Hettestbaantje barst uit zijn voegen en het plakband om de bekabeling vast te houden laat los.
Ik sloop alles weg (lees netjes demonteren) en bouw alleen weer de draaischijf op met 1 of 2 opstelsporen.
Kijken wat er dan gebeurt.

mvg,
Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Spoorman

  • Gast
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #37 Gepost op: zondag 20 juli 2014, 10:19:18 »

Laat je lokkie eens even met het handje rijden en monitor welke bezetmelders hij zo al tegen komt bij het rijden van A naar B. Dat lijkt me handiger dan de boel weer slopen zonder dat je weet wat de oorzaak was. Het is allemaal niet zo ingewikkeld mits je maar een beetje structureel te werk gaat.

iTrain is super eenvoudig lees ik hier elke keer.

Gr, Ben.
Gelogd

Johnnytrein

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
    • Johnny's treinpagina
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #38 Gepost op: zondag 20 juli 2014, 11:32:48 »

"Als de draaischijf er uitgaat , ben je de eerste die ik bel" neen niet doen mijn kliko staat reeds klaar, ik wacht op je seintje.  :)
Gelogd
Groeten, Johnny

Steeds bereid om bij te leren.

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #39 Gepost op: zondag 20 juli 2014, 16:05:52 »

Hi Ben,

Het volgen van de bezetmelders doe ik al gelijk vanaf de installatie en in dit geval lopen de bezetmelder van en naar de draaschijf volgens plan.
iTrain is zover ik het kan zien makkelijker en eenvoudiger dan koploper.
En niet iTrain maakt een fout maar degene die achter het toetsenboard zit  >:-D

gr,
Ruud
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #40 Gepost op: woensdag 30 juli 2014, 17:42:33 »

hoi luitjes,

Zelden was ik zo blij als ik nu ben.
Het werkt :D
Heel simpel opzetje.....in itrain een draaischijf en 2 opstelsporen gemaakt.
1 bezetmelder per opstelspoor en de brugspoorbezetmelder en positie bereikt melder.
en ja hoor bij het commando "rangeren" rijdt de loc automatisch van 1 spoor via de draaischijf naar het andere spoor.
Alleen moet ik dan wel in de draaischijf het slotje (reservering) handmatig verwijderen, maar dat voor later


     
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

Degeluidsman

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
  • A member of the Duurstede Group®
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #41 Gepost op: woensdag 30 juli 2014, 17:59:53 »

Dus ik krijg geen draaischijf  :-( :-( :-( :D

Mooi dat het gelukt is, koste wat moeite maar dan heb je ook wat.


Mvg,

Peter degeluidsman.

feniks

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • doe maar een treintje
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #42 Gepost op: woensdag 30 juli 2014, 19:12:01 »

Peter,

Als ik een prijs win dan krijg je een draaischijf  >:-D
Gelogd
alle spulletjes in verhuisdozen

evert61

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2012
  • IK vraag, het forum antwoord.
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #43 Gepost op: woensdag 30 juli 2014, 20:22:06 »

Hoi Ruud.

Ik het hele topic gevolgd en super dat het nu werkt.
Je ziet dat het forum werkt, en jou door vermogen
om door te zetten. succes verder.

Mvg, Evert.
Gelogd
IB, AJ en rosoft  decoders /iTrain 3.0 pro.

Haradigi

  • Vaste Inboedel
  • ****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2011
  • "Meet (kijk, voel, luister) en weet"
Re: LDT draaischijfdecoder en positie bereikt
« Reactie #44 Gepost op: vrijdag 08 augustus 2014, 19:01:45 »

Hi Ruud,

Goed dat ook dit weer is opgelost.
Veel draaiplezier.
Je weet het wat ik zeg, "Meten is Weten" maar ook "Kijken is Weten"

groet
Harald
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.19 | SMF © 2019, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.025 seconden met 31 queries.