Nieuws: De 12,5 jaar 3railforum jubileum set is nog verkrijgbaar!! Lees alles erover in het Info Topic en bestel gelijk in onze webshop!
+  3railforum
|-+  Forum Informatie Punt
| |-+  Forum Regels & Mededelingen
| | |-+  Mededeling: Let op met copyright bij plaatsen foto's/filmpjes e.d. !
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Mededeling: Let op met copyright bij plaatsen foto's/filmpjes e.d. !  (gelezen 5392 keer)

Sascha

  • Forum Beheerder
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Elsloo (LB)
    • http://www.3railforum.nl
Mededeling: Let op met copyright bij plaatsen foto's/filmpjes e.d. !
« Gepost op: maandag 15 april 2013, 15:21:55 »

Citaat
:arrow: 15. Er mogen geen zaken/berichten van andere forums of sites hier geplaatst worden zonder toestemming van de auteur. Andersom mogen teksten van dit forum niet gekopieerd worden naar andere fora/sites zonder toestemming van de auteur.

 :arrow: 16. Het is niet toegestaan om copyrighted materiaal te plaatsen zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende van dit materiaal! (NB: Marklin geeft bij sommige files aan dat deze vrij te gebruiken zijn voor eigen gebruik, echter is het publiceren van deze files TOCH niet toegestaan. Het plaatsen van files op een openbaar forum valt helaas onder publiceren. Het is dus NIET toegestaan, welke files/stukken dan ook van Marklin op dit forum te plaatsen).

 :arrow: 17. Het is ook niet toegestaan om te vragen naar het beschikbaar stellen, op welke wijze dan ook, van media waarop auteursrechten van toepassing zijn.

Gebruik bij voorkeur/standaard een foto/filmpje van jezelf (schrijf er ook bij "Eigen werk"). Ga geen andersmans foto's/filmpjes op dit forum gebruiken, met als doel enkel het plaatsen van andersmans foto's/filmpjes. Een uitzondering KAN zijn, dat je een foto/filmpje van iemand anders gebruikt ter ondersteuning van een verhaal o.i.d. Veel voorkom je dan door bronvermelding te gebruiken (dus doe dat ook als je een plaatje/filmpje gebruikt die niet van jezelf is!). Bij de meeste foto's/filmpjes die online staan, wordt er gewerkt met een copyright licentie waar men toestaat de foto/film te publiceren mits er bronvermelding gebruikt wordt - maar kijk dit na bij de voorwaarden!. LET OP, zeker bij foto's/filmpjes van persfotografen/bureau's e.d is dit NIET het geval, en dan is plaatsing op ons forum simpelweg NIET toegestaan!

Als er sprake is van (mogelijke) copyright schending (iemand die claimt de auteursrechthebbende te zijn en vraagt om dergelijk materiaal van onze site te verwijderen) dan zullen wij altijd het materiaal in eerste instantie ALTIJD verwijderen, totdat misschien de plaatser kan aantonen dat er evt. geen copyright geschonden zou zijn / de eisende partij ongelijk heeft.

Bedenk je goed als je wat plaatst of het wel mag, en hou je aan de regels als je wat plaatst. Handel alsof het forum op jouw eigen naam zou staan qua wetgeving en aansprakelijkheid ;)

Dank u  :thumbup:
Gelogd
Met vele modelspoorgroetjes,
Sascha.Mijn modelbaan : Drie umljeg vallende b├Ęke
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.059 seconden met 25 queries.