Nieuws: De 12,5 jaar 3railforum jubileum set is nog verkrijgbaar!! Lees alles erover in het Info Topic of bestel gelijk in onze webshop!
+  3railforum
|-+  Modelbesprekingen
| |-+  Bespreking 3-rail modellen ander fabrikaat
| | |-+  ICE bij Conrad
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: ICE bij Conrad  (gelezen 3560 keer)

Kaleb

  • Stamgast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Stamtafel Mijnstreek en Gebrooker Baan
    • Mijn baan
ICE bij Conrad
« Gepost op: maandag 16 april 2007, 11:08:06 »

De volgende ICE is op de reclame bij Conrad


Aanbieding

Beschrijving :

Prachtige trein voor grote modelspoorbanen!
8 rijtuigbakken
Tweede, verbeterde versie
Een compleet ICE-3 treinstel dat bestaat uit maar liefst 8 rijtuigbakken.
Sinds 2000 rijden de NS op het traject Amsterdam - Utrecht - Arnhem - Keulen v.v. met o.a. vier ICE-3 treinstellen.
Deze zijn gelijk aande ICE-3's die bij de Duitse spoorwegen in dienst zijn.
Mehano heeft het voor elkaar gekregen goede modellen van deze prachtige treinstellen te maken (zowel voor gelijk- als wisselspanning)
en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Technische specificaties:
Tweede, verbeterde versie
Motor met vliegwiel
Aandrijving via dubbele cardanas
4 antislipbanden
Functionele pantografen
Interieur
Totale lengte ±230 cm.

Prijs : € 229,--
Gelogd
Groetjes,
Henk (Kaleb)

Mijn baan in aanbouw: Gebrooker Baan (M-rails, ECoS en Koploper)
Vaste bezoeker van de Stamtafel Mijnstreek

Sascha

  • Forum Beheerder
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Elsloo (LB)
    • http://www.3railforum.nl
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #1 Gepost op: maandag 16 april 2007, 11:21:54 »

Link werkt niet helaas :(
Gelogd
Met vele modelspoorgroetjes,
Sascha.



Mijn modelbaan : Drie umljeg vallende bèke

Antal

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • Nederlands begin jaren 90
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #2 Gepost op: maandag 16 april 2007, 11:25:20 »

Je krijgt dit te zien en nog wat tekst:
Helaas kunnen wij geen winkelwagen voor u aanmaken..
Wij kunnen geen winkelwagen voor u aanmaken.
Dit kan 2 oorzaken hebben.

1. Uw browser accepteert geen cookies. Activeer in uw browser de toepassing van cookies en probeer het opnieuw. Wilt u bestellen zonder gebruik te maken van cookies, klik dan op onderstaande link:

Verder zonder cookies

 
2. U gebruikt een verouderde link. Roep de pagina opnieuw op.

Pagina opnieuw oproepen 


Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar webmaster ( @ ) conrad.nl

Misschien werkt die alleen als je wat besteld ofzo????

Groetjes Antal.
« Laatst bewerkt op: maandag 16 april 2007, 20:04:41 door Mister1736 »
Gelogd

Charlie

  • Stamgast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Ik spoor niet, maar bus wel. ©
    • Waar ik voor m'n hobby vaak ben.
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #3 Gepost op: maandag 16 april 2007, 12:42:35 »

Probeer het dan maar eens met deze link.

mvgr.  Charlie.
Gelogd
Bahnhof - Neustadt
Intellibox II - Koploper - C-rail/K-rail - Duits in de jaren '80

CJAG-lid
 

Brigitte

  • Speciale Gast
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Captrain 1619
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #4 Gepost op: maandag 16 april 2007, 12:56:01 »

Hoi Charlie,

Ook deze link werkt niet  :?
Gelogd
Groetjes,  Brigitte 
                               

laurens66

  • Zeer Toffe Gast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #5 Gepost op: maandag 16 april 2007, 13:17:45 »

Typ bij www.conrad.nl even bij bestnr. 244484 in

Of probeer Deze link die wel werkt.

Je klikt bij het product op Directe productlink, daar kopieeer je deze link.
Gelogd
Vriendelijke groet,
Laurens

Antal

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2017
  • Nederlands begin jaren 90
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #6 Gepost op: maandag 16 april 2007, 13:50:25 »

Heey Laurens,

Hij werkt perfect!
Hartstikke bednakt voor de moeite!

Groetjes Antal.
Gelogd

^Rook

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #7 Gepost op: maandag 16 april 2007, 14:10:56 »

Hallo,

Dit is de nieuwe ICE van Mehano. Wil zelf (op termijn) ook graag een ICE 3 aan het (bescheiden) wagenpark toevoegen en vind aan dit model een leuk prijskaartje hangen. Chris heeft op zijn website van Het Groterdam Project een goede bespreking staan van dit model. Kan geïnteresseerden aanraden deze eens door te lezen. En kijk dan ook meteen eens naar de bespreking van het PIKO model :)

Vriendelijke groeten,

Rolf
Gelogd

Wim

  • Stamgast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • samen staan we sterker
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #8 Gepost op: maandag 16 april 2007, 16:51:35 »

Jaha,
dat ziet er zeer goed uit..
en dat tegen een vriendelijke prijs!
Conrad gaat steeds vaker stunten met de prijs.
groeten
Wim
Gelogd
Met vriendelijke groeten van
Wim

VT601

  • Wiki Redactie
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • VT601 is one of my favorite trainsets
    • Modelbaan en meer
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #9 Gepost op: maandag 16 april 2007, 17:14:24 »

Ik kreeg niet de indruk dat het om een wisselstroom-uitvoering ging.
Wat is dan de toegevoegde waarde op dit forum?

John
Gelogd
VT601 is my favorite
Ik rij met marklin digitaal , periode IV en CS3+


https://modelbaan-en-meer.000webhostapp.com/

https://www.youtube.com/user/vt601

frenkievee

  • Forum Beheerder
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2013
    • Modelspoorsite van Frank van de Velde
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #10 Gepost op: maandag 16 april 2007, 17:20:34 »

psssst VT601:
Uitvoering     wisselspanning, met digitale decoder
Volgens mij voldoet dit toch aan de voorwaarden  :mrgreen:

^Rook

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #11 Gepost op: maandag 16 april 2007, 17:23:00 »

Op verzoek nog even de directe link naar voornoemde modelbespreking:
Klik hier om de bespreking te bekijken.

En voor de goede orde: in Groterdam rijdt inderdaad 2-rail materieel rond. Deze modellen hebben volgens mij echter genoeg raakvlakken met hun 3-rail counterparts.

Vriendelijke groeten,

Rolf


                                                  EDIT Marcel : Even link ingekort ;).

« Laatst bewerkt op: maandag 16 april 2007, 20:12:17 door Mister1736 »
Gelogd

oorsmeer

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #12 Gepost op: maandag 16 april 2007, 19:28:01 »

een ICE met 8 rijtuigen  :shock: ???

dan moet je wel een hele grote baan hebben  :?:
Gelogd

Riny

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #13 Gepost op: maandag 16 april 2007, 19:28:38 »

Ik kreeg niet de indruk dat het om een wisselstroom-uitvoering ging.
Wat is dan de toegevoegde waarde op dit forum?

Hé, hé, het heeft lang geduurd voordat dit eens naar voren werd gebracht.
Zie logo links boven.
Gelogd

HansKl

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #14 Gepost op: maandag 16 april 2007, 19:35:43 »

Uitvoering wisselspanning, met digitale decoder

Dussssssss
Gelogd

woopietrein

  • Vaste Gast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • schwarzwald
    • www.schinkeladviesgroep.nl
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #15 Gepost op: maandag 16 april 2007, 22:43:10 »

Even overwogen om hem naast mijn 4delige PIKO te laten rijden, maar ik vind acht bakken wat te lang voor mijn baan, het wordt dan wel veel wit allemaal.
Maximaal 5 rijtuigen/bakken en dan kan er nog een stoppertje achter staan langs het perron....
Maar het is een mooie aanbieding, en inderdaad, Conrad is lekker bezig.......
Gelogd

Mister1736

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #16 Gepost op: maandag 16 april 2007, 23:30:42 »

Hallo,,

Ik heb de 8 delige NS ICE 3 set van Marklin en met de binnenverlichting, optrek- en remvertrafging en dat de motor in de midden van de trein zit voor een hele stabiele ligging op de baan en gaat daardoor echt mega hard :D.
Hij kost wat, maar dan heb je ook wat !
Maar om op het topic terug te komen, die ICE van de conrad is wel zeer leuk geprijst :!:.

Groetjes,
Marcel
Gelogd
Groetjes,

Marcel 8)

Herman05

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
    • Railplaza.nl
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #17 Gepost op: maandag 16 april 2007, 23:33:31 »

Uuh,.. ik wil natuurlijk hier de sfeer niet bederven,.. maar bij MTE kan je hem gewoon nog voordeliger halen dan de aanbieding van Conrad.nl  :o :shock:
Conrad is niet zo voordelig met hun rijdend materieel en ik heb er een hard hoofd in dat ze dat snel zullen worden. :)

Groeten,
Herman
Gelogd
Met vriendelijke groet,
Herman /

Bezoek ook mijn eigen website: www.railplaza.nl

Mister1736

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #18 Gepost op: maandag 16 april 2007, 23:43:30 »

maar bij MTE kan je hem gewoon nog voordeliger halen dan de aanbieding van Conrad.nl
Heey,

Als lid of niet lid bij MTE? Dat is misschien wel makkelijk om erbij te meldden als dat bijvoorbeeld wel de lidprijs is ;).

Groetjes,
Marcel
Gelogd
Groetjes,

Marcel 8)

Kaleb

  • Stamgast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Stamtafel Mijnstreek en Gebrooker Baan
    • Mijn baan
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #19 Gepost op: maandag 16 april 2007, 23:48:49 »

Tja, het gaat duidelijk om de wisselspanning...... leek me wel gepast op een marklin forum.

Maar wat dan nog, al zou het een gelijkstroomspanning ding zijn geweest. HET IS GEEN MARKLIN !!!! dus wat doet dat ding op een marklin forum ???

Tja Riny en VT601....... wat moet ik hiermee als topic starter.

Voor de overigen: Ik vond het een leuke aanbieding en wilde dat alleen maar even wereldkundig maken voor hen die iets dergelijks zoeken.

En 230 cm....... ook voor mijn baan is dat een metertje te lang. Dus nog een extra kop en staart voertuig en je hebt er 2 !!

Maar even alle gekheid op een stokje: Wie er wat aan heeft doe je voordeel ermee. De rest kan het topic overslaan  :mrgreen:
Gelogd
Groetjes,
Henk (Kaleb)

Mijn baan in aanbouw: Gebrooker Baan (M-rails, ECoS en Koploper)
Vaste bezoeker van de Stamtafel Mijnstreek

Davy

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #20 Gepost op: maandag 16 april 2007, 23:52:16 »

De Mehano is en blijft een model in de hobby uitvoering. Je hebt dus geen perfect model.
Gelogd

Herman05

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
    • Railplaza.nl
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #21 Gepost op: dinsdag 17 april 2007, 09:12:54 »

@Marcel,
Ik ben geen lid van MTE dus kan daar ook niet inloggen. Neem dus aan dat ik de niet ledenprijs krijg te zien. Dus zoiezo voordeliger bij MTE.

Groeten,
Herman
Gelogd
Met vriendelijke groet,
Herman /

Bezoek ook mijn eigen website: www.railplaza.nl

Riny

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #22 Gepost op: dinsdag 17 april 2007, 09:50:37 »

Tja Riny en VT601....... wat moet ik hiermee als topic starter.

Helemaal niets.
Ik maak er geen echt probleem van hoor we zijn uiteindelijk bezig met modelspoorhobby.
Dus welke schaal, welk systeem het maakt niet uit.

Alleen ging het mij om het uitgangspunt van dit forum "Märklin 3-rail analoog/digitaal".
Als ik zie wie er allemaal over zijn komen waaien van andere fora's.
Dit kun je gewoon niet voorkomen en het zou ook niet correct zijn mensen te weigeren.

Dus wat mij betreft is iedereen van harte welkom.

Als je op diverse fora's zit, en dat doe ik zelf ook, wordt je altijd wijzer wat dan ook weer bijdraagt en ten goede komt bij de uitoefening van onze hobby.

Dus ik hoop dat je/jullie dit niet verkeerd opvatten of opgevat zullen hebben.
Het is zeker mijn bedoeling niet om medehobbyisten voor het hoofd te stoten, integedeel ik help ze liever.

Modelspoorhobby.........daar gaat het om.

Gelogd

RenevKl

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #23 Gepost op: dinsdag 17 april 2007, 10:11:30 »

Alleen ging het mij om het uitgangspunt van dit forum "Märklin 3-rail analoog/digitaal".
Als ik zie wie er allemaal over zijn komen waaien van andere fora's.

Als je op diverse fora's zit, en dat doe ik zelf ook, wordt je altijd wijzer wat dan ook weer bijdraagt en ten goede komt bij de uitoefening van onze hobby.


Helemaal mee eens Riny

Rene
Gelogd

pepdeze

  • Toffe Gast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #24 Gepost op: maandag 30 april 2007, 14:53:44 »

Belangerijkste: Hoe is het gesteld met de kwaliteit van deze ICE.
Zit er een lasgeregelde decoder in, ontspoort ie niet op wissels etc.
Ik hoor over de PIKO lovende berichten, geldt dat ook voor de Mehano?

Jeroen
Gelogd

Wim

  • Stamgast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • samen staan we sterker
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #25 Gepost op: maandag 30 april 2007, 16:08:09 »

Hallo,
ja, kijk maar eens bij het Groterdam project van Chris
bij Beneluxspoor.nl, daar zijn ze getest...
Ik heb zelf bijv. een Mehano Thalys, die gaat goed op K-rails,
maar minder op C rail:
daar ontspoort ie gauw op de wissels...

Mehano en Piko lijken toch meer ontwikkeld voor
2-rail banen...

De ICE van Mehano bij Conrad is in ieder geval een echte
wisselstroomuitvoering.

Snellespoorgroeten
van
Wim
Gelogd
Met vriendelijke groeten van
Wim

pepdeze

  • Toffe Gast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #26 Gepost op: maandag 30 april 2007, 16:35:25 »

Ik heb een mehano Thalys 3-rail voorzien van een 60902 op c-rails.Het verbaasd mij echt hoe mooi dat loopt. Ook wat betreft wisselstraten loopt ie er perfect overheen.
Raar dan dat de ICE zoveel minder in kwaliteit is.

Jeroen
Gelogd

wibi

  • Gast
Re: ICE bij Conrad
« Reactie #27 Gepost op: woensdag 02 mei 2007, 15:51:47 »

in het duitse blad 1-2-3 leiter stond een testbericht over deze treinstellen, kijk er maar eens naar, staar je niet blind op een merk.
de portemonnaie is ook belangrijk, dus doe er je voordeel mee.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.15 | SMF © 2014, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.907 seconden met 23 queries.