Nieuws: Treinenplaatjes in je onderschrift? Lees hier verder hoe je dat instelt op jouw profiel!
+  3rail Forum
|-+  Overige Spoorzaken
| |-+  3railforum Fotowedstrijd
| | |-+  Uitreiking fotowedstrijd 2009 Q4 en 2010 Q1
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Uitreiking fotowedstrijd 2009 Q4 en 2010 Q1  (gelezen 1213 keer)

Herman05

  • Speciale Gast
  • *****
  • Online Online
  • Lid sinds: 2006
    • Railplaza.nl
Uitreiking fotowedstrijd 2009 Q4 en 2010 Q1
« Gepost op: zondag 16 oktober 2011, 16:12:19 »

Hallo Allemaal,

Het heeft even geduurd, maar zaterdag 17 september 2011 hebben de uitreikingen plaatsgevonden van fotowedstrijd 2009 Q4 en 2010 Q1. Hieronder een kort verslag met wat foto's en zelfs een filmpje! (met dank aan Arie voor de film)

Het was een druk programma, twee uitreikingen aan de andere kant van het land. Tenminste, gezien de reistijd met het OV zou je dat wel verwachten. Om 6.00 ging de wekker en na 2x gesnoozed te hebben besloot ik me aan te kleden en gereed te maken voor de lange reis.

De welbekende sweaters werden ingepakt in de tas. Een vervangende Brieser-loc meegenomen en uiteraard had ik een MP3-speler bij me om tijdens de 3 uur durende reis me niet te vervelen. De eerste stop was Middelburg. Niet dat daar het eerste forumlid woonde, maar gezien hijzelf op dit moment geen baan heeft was een bezoek aan de clubbaan wellicht een leuke vervanger. En aangezien die clubbaan in Middelburg stond dat weekend vanwege een beurs, had ik de eer om naar Middelburg te mogen reizen.

Eenmaal op station Middelburg aangekomen, direct naar de sporthal gelopen waar de beurs werd georganiseerd. Eerst maar even rustig een beetje over de kleine, maar gezellige beurs gelopen. Vervolgens heb ik mijn 3railtaken waarvoor ik in Middelburg was aangekomen uitgevoerd. Bij een prachtige Zwitserse smalspoorbaan zag ik Joost (Joost_B) enthousiast de treinen het station door dirigeren.



Gelukkig was er ook nog de mogelijkheid om tussen de treinenloop door de uitreiking van de sweater te laten plaatsvinden.



Na de uitreiking heb ik nog even met Joost gepraat over de hobby en modelbaan. Tijdens dit gesprek werd Joost weer aan het werk gezet door een collega, die vond dat Joost teveel praatte en te weinig oog had voor de rijdende treinen. Tijd dus om het gesprek even te beëindigen :). Uiteraard ook nog uitgebreid de mooie modulebaan bekeken van de vereniging, mijn 3railhart ging toch nog sneller kloppen dankzij een klein stukje (stroomloos) 3railspoor.  :P



Na Joost gedag te hebben gezegd, ben ik weer terug gegaan naar het station.

Na het bezoek aan Middelburg, stond er nog een uitreiking gepland in het altijd mooie (maar met OV niet te bereiken) Ridderkerk. Gelukkig was Arie (Dolphin) en zijn zoon Ronald zo aardig om mij op station Rotterdam Lombardijen op te komen halen. Eenmaal bij het huis aangekomen direct doorgelopen naar het treinendomein. Wat een prachtige ruimte zeg! In de kamer stonden twee mooie banen. Één van Arie en één van Ronald. Allereerst werd het officiële gedeelte uitgevoerd:



Uiteraard werd ook de vervangende brieser op de baan gezet. De loc was zichtbaar blij dat na 2 jaar eindelijk weer een stukje met hem werd gereden. Aangezien de BR55 bij mij als museumtrein rijdt, heb ik er niets anders dat erachter kan dan een aantal oude blikken wagonnetjes. Desondanks is het een leuke combinatie om te zien.





Na nog een aantal tips te hebben gekregen hoe je kan ballasten, was het al weer hoogste tijd om naar huis te gaan.
Van dit bezoek heeft Arie ook een filmpje gemaakt, daarvoor dank! :)



Eenmaal aangekomen op station Rotterdam toch nog besloten om maar even naar MTE te reizen zodat we daar nog 20 minuten konden snuffelen.

Om 19.00 was ik weer thuis van een behoorlijk drukke dag met twee leuke uitreikingen. Joost en Arie nogmaals gefeliciteerd met jullie winnende foto!

Groeten,
Herman

Gelogd
Met vriendelijke groet,
Herman /

Bezoek ook mijn eigen website: www.railplaza.nl
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.19 | SMF © 2019, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.019 seconden met 23 queries.