Nieuws: Heb je vragen over de werking van het 3railforum? Krijg deze beantwoord in de Forumtips.
+  3rail Forum
|-+  Modelbesprekingen
| |-+  Ombouwen Märklin H0 Modellen
| | |-+  Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?  (gelezen 7351 keer)

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Gepost op: woensdag 15 december 2010, 13:43:30 »

Hallo spoorders,

Ik heb een lokpilot esu v3.0 ingebouwd in een lok 3029. Nu rijd hij op het adres van een andere lok van mij, de ns 6409, hier zit ook een esu v3.0  decorder ingebouwd. Ik heb de mfx decorder omgewisseld van de ns lok.

Nu rijd de omgebouwde lok 3029 op het adres van de, ns 6409, lok. Bijde hebben adres 3, dus dit is wel logisch.

Als ik nu de omgebouwde lok aanmeldt als nieuwe lok zijn de en adres 3 invoer dan doet hij niets. Als ik het adres verander in bv.5, ook dan gebeurt er niets, alleen vraagt mijn ms dan adres ingevoerd? en blijft dan maar knipperen. Kun je met een m.s 1 geen esu decorderadres veranderen of invoeren? Ik heb alleen de ms 1 maar als besturingseenheid.

Wie weet wat ik hier aan moet doen?

Groetjes, Ad
Gelogd

bluey

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #1 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 13:56:42 »

Dat hij knippert betekent dat ook dat adres al in gebruik is. Hij knippert dan ook op adres in gebr. Probeer maar een ander adres ( bijv 6 of 7) dan doet hij het wel

roland
Gelogd

Kappa

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Gelukkig liggen de dwarsliggers onder de rail.
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #2 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 13:59:58 »

Mag ik uit je tekst opmaken dat je een mfx decoder in je 3029 hebt ingebouwd?
Zo ja, dan kan je het adres niet wijzigen, dat wordt automatisch geregeld.
Je kunt wel een adres wijzigen, maar dat werkt alleen maar als je de lok via het Motorola protocol aanstuurt.
Gelogd
Groeten Ad

Het leven van een trein gaat niet over rozen....wel over rail! :D

bluey

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #3 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 14:04:51 »

Ms1 is altijd motorola protocol toch? En adressen van mfx locs wijzigen zichzelf als ze al in gebruik zijn. De tekst op het ms scherm is idd wat onduidelijk omdat het er niet oppast. Ik dacht eerst ook dat het adres ingebracht betekende, maar betekent dus adres in gebruik. Gewoon een ander adres pakken en het werkt. Ik ga ervan uit dat het niet om de mfx decoder gaat want daar hoef je met het ms1 niets aan te wijzigen

roland
Gelogd

Kappa

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Gelukkig liggen de dwarsliggers onder de rail.
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #4 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 14:08:21 »

Ms1 is altijd motorola protocol toch?
Alleen als de lok niet mfx is, anders wordt het mfx protocol gebruikt.

Ik heb de mfx decorder omgewisseld van de ns lok.
Hieruit maak ik op dat er een mfx decoder inzit.
Gelogd
Groeten Ad

Het leven van een trein gaat niet over rozen....wel over rail! :D

henkv

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2007
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #5 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 14:26:07 »

Ik lees eruit dat hij gewone LP3 decoders heeft ingebouwd en wil weten hoe je met een MS het adres verandert.
Gelogd

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #6 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 14:39:48 »

Heren,

Er zit geen mfx decorder in maar een esu 3.0.

Heb jullie raad opgevolgd en een ander adres ingegeven, gingen toch beide rijden. Daarna via databank met een andere loknummer geprobeerd te programeren. Bij het ingeven van adres vroeg ms programeren? en heb ik oké ingedrukt met het gevolg dat er nu drie loks niets meer doen. Deze loks eerst weer verwijderd en opnieuw weer aangemeld maar doen nu niets meer. Wie weet raad?

Gr, Ad
Gelogd

FV

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #7 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 15:17:17 »

Ad even voor de goed orde, als je het adres wijzigt van de loc staat hij wel dan wel alleen op de baan!!

Groetjes Fulco
Gelogd

Kappa

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Gelukkig liggen de dwarsliggers onder de rail.
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #8 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 15:24:00 »

Ad, kun je anders eens uitleggen wat je precies hebt gedaan (stappenplan)?
Dan kunnen we misschien zien waar het fout gegaan is.
Gelogd
Groeten Ad

Het leven van een trein gaat niet over rozen....wel over rail! :D

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #9 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 15:40:00 »

Hallo,

Helaas stonden deze loks op de baan, twee hebben ook een esu v3.0 decorder en een is een mfx stoomlok met geluid (dit is nog het hartste balen) :(. Kan het zijn dat de decorders leeg zijn getrokken? Ik heb ze doorgemeten maar er staat wel gewoon spanning op, maar ze geven  verders niets door. :( :( :(
Kan dat?

Ik heb 36330 ingedrukt bij nieuwe lok, daarna het adres aangepast. Toen kwam er te staan, progammeren? Toen heb ik oké ingedrukt met het gevolg dat er toen niets meer deed. :shock:

Gr Ad
« Laatst bewerkt op: woensdag 15 december 2010, 15:45:37 door Ad48 »
Gelogd

Lodewijk

  • Zeer Toffe Gast
  • *
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #10 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 16:11:39 »

Ik denk dat er wat anders aan de hand is.
Jouw mfx stoomlok kan je niet programmeren en zou het nog gewoon moeten doen.
Zelfs als deze op de baan staat tijdens het programeren van andere locs.
Probeer de Mfx loc weer eens naar fabriek-instellingen terug te zetten.
Als het goed is doet in ieder geval die het weer.
Gelogd
Het leven is hard maar de voorkant van de trein is harder.

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #11 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 19:42:20 »

Hallo Lodewijk,

Hartelijk dank voor jouw tip. Ik heb de stoomlok weer teruggezet naar fabrieksinstellingen en deze werkt weer. :D

Dit ook geprobeerd met de decoders esu V3.0 maar dit werkt niet. Als ik ze ingevoerd heb dan reageren deze loks niet. Weet iemand dit?

Gr, Ad
Gelogd

Looney Tunes

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • Dag/nacht schakeling Verlichte modelauto's
    • Mijn website met zelf ontworpen printplaten voor diverse treinen
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #12 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 19:48:59 »

Hallo Ad

Zet eens alleen de loc waarvan je het adres wilt wijzigen op u baan

die zoek u op in u ms en dan voer u bij cv 8 waarde 8 in daarna bij cv 1 het adres dat de loc moet hebben

doet die loc het dan??
Gelogd
Groetjes John -

bluey

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #13 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 23:20:24 »

Hallo john

cvs invoeren kan niet met een ms

ad: indien je de loks per ongeluk allebei hebt geprogrameerd, staan ze allebei op hetzelfde adres en wel dat wat jij als laatste hebt ingesteld. Zet eerst 1 van de twee loks op de baan en zoek hem op dat adres op. De lok moet nu gewoon werken. Als dat niet zo is, is er wat anders aan de hand. In dat geval raad ik je aan even via het forum bij jou in de buurt te contacten met een cs of esu. Hier kun je veel meer mee instellen, maar ook het adres van de loc uitlezen als je het niet meer weet.

Roland
Gelogd

Freak

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #14 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 23:35:37 »

Ken je het het adres niet meer wat is ingesteld neem dan adres 80.

Mvg,
Peter
Gelogd

Lodewijk

  • Zeer Toffe Gast
  • *
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #15 Gepost op: woensdag 15 december 2010, 23:53:06 »

Adres 80 werkt niet, tenminste bij mij niet.
Ik heb een BR80 en wou deze logischerwijze instellen op adres 80 maar dat ging niet.
Voor de rest werkt ieder adres alleen 80 niet. (ik heb ook een MS)
Gelogd
Het leven is hard maar de voorkant van de trein is harder.

Freak

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #16 Gepost op: donderdag 16 december 2010, 00:02:11 »

Adres 80 werkt niet, tenminste bij mij niet.
Ik heb een BR80 en wou deze logischerwijze instellen op adres 80 maar dat ging niet.
Voor de rest werkt ieder adres alleen 80 niet. (ik heb ook een MS)
Adres 80 wordt gebruikt om in de programmeermodus te komen en heeft met name te maken met de oudere centrale 6021. Zie daarvoor maar eens de handleiding.



Mvg,
Peter
Gelogd

loc1200

  • Stamgast
  • ***
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2009
  • Veel lukt met geduld, liefde en precisie.
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #17 Gepost op: donderdag 16 december 2010, 00:25:14 »

Tja, onze "Ad" heeft alleen een MS.

Als hij ook het bijbehorende boekje van de Lokpilot V3.0 heeft, weet hij dat, (indien hij deze ook gelezen heeft) Altijd ALLEEN het te programmeren voertuig op de baan moet zetten.

handleiding hoofdstuk 8.2.4

Nieuwe lok 36330 aanmaken, (uit databank)
(display geeft Ee3/3 aan)
druk op "MENU/ESC." => menu "lok wijzigen".
wijzig naam,
wijzig adres (03)
als laatste mogelijkheid (scrollen in menu) kan men in het register programering (REG) komen.
kies, en bevestig deze (drukknop?) en de cv's worden overgeschreven met de nieuwe waarden.

Sterkte!

gr. Marcel
Gelogd
Gebruikt:  Raptor; Märklin Central/Control-unit en de rest van de fam. (6040/41/43/50 enz) MS1/2;
In- en ombouw/gebruik van dec: Mä, ESU.
=> in opdracht OOK VOOR DERDEN =>

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #18 Gepost op: donderdag 16 december 2010, 22:32:28 »

Heren,

Allemaal bedankt voor de diversen tips. Ik heb alles weer aan het rijden gekregen al heeft het wel wat zweet gekost. Gelukkig dat het forum er is.

Groetjes, Ad
Gelogd

Kappa

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Gelukkig liggen de dwarsliggers onder de rail.
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #19 Gepost op: donderdag 16 december 2010, 23:40:21 »

Dan zijn wij natuurlijk ook erg nieuwsgierig wat nu het probleem was. :roll:
Gelogd
Groeten Ad

Het leven van een trein gaat niet over rozen....wel over rail! :D

Looney Tunes

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • Dag/nacht schakeling Verlichte modelauto's
    • Mijn website met zelf ontworpen printplaten voor diverse treinen
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #20 Gepost op: vrijdag 17 december 2010, 07:22:59 »

Hallo john

cvs invoeren kan niet met een ms

Roland

Hallo Ronald

het kan wel namelijk bij reg

Dan zijn wij natuurlijk ook erg nieuwsgierig wat nu het probleem was. :roll:

Ik ben ook nieuwsgierig
Gelogd
Groetjes John -

bluey

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #21 Gepost op: vrijdag 17 december 2010, 08:07:58 »

Hoi john

die optie had ik nog niet gezien op een ms  :shock: heb er toch een jaar mee gewerkt . Sorry ad en john voor het foute commentaar! :oops: :oops: :oops:

Roland
Gelogd

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #22 Gepost op: vrijdag 17 december 2010, 11:17:07 »

Hallo allemaal,

Wat nu precies de oorzaak is geweest, weet ik ook niet zeker. Waarschijnlijk toch een fout gemaakt met het programmeren.
Ik heb het volgende gedaan (zover ik mij kan herinneren):
 
Ik had in een draadje gelezen dat je in de databank 36330 op kunt roepen en dan zo de naam en het adres kan veranderen. Dit heb ik gedaan. Maar steeds vroeg hij programmeren? Toen heb ik schijnbaar op de oké knop geduwd van de ms. Ineens was alles weg van de loks die ook een esu V3.0 decorder hebben. :shock:

Marcel gaf in het topic ook aan dat je volgens deze methode een adres kon veranderen. Ben toen nogmaals weer opnieuw begonnen en nu steeds geklikt op de rode draaiknop van mijn ms, met het resultaat dat het nu wel werkte.  :D

Alles werkt nu weer op een ms na waar bij een lok de cabineverlichting niet werkt en bij de andere ms doet hij het wel. Ik gebruik master/slave, daaom twee maal ms.

Gelukkig alles weer oké. Ik wens jullie prettige feestdagen en nogmaals bedankt voor jullie reactie's.

Gr, Ad
Gelogd

Looney Tunes

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • Dag/nacht schakeling Verlichte modelauto's
    • Mijn website met zelf ontworpen printplaten voor diverse treinen
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #23 Gepost op: vrijdag 17 december 2010, 14:02:25 »

Hoi john

die optie had ik nog niet gezien op een ms  :shock: heb er toch een jaar mee gewerkt . Sorry ad en john voor het foute commentaar! :oops: :oops: :oops:

Roland

Hallo Ronald

maak niet uit daarom is het forum er

Hallo allemaal,

Alles werkt nu weer op een ms na waar bij een lok de cabineverlichting niet werkt en bij de andere ms doet hij het wel. Ik gebruik master/slave, daaom twee maal ms.

Gr, Ad

Hallo Ad

probeer eens een loc met licht functie in te voeren en dan het adres te wijzigen
Gelogd
Groetjes John -

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #24 Gepost op: zaterdag 18 december 2010, 11:33:14 »

Hallo John,

Heb ik uitgeprobeerd en nogmaals geprobeerd op data 36330 maar hij pakt het niet op. De f1 knop werkt bij andere loks wel goed, dus licht het niet aan ms. Blijft wel raar dat hij het bij een ms wel doet en bij de andere niet. Maar ik ben allang weer blij dat de rest weer in oude glory is hersteld.

Groetjes, Ad
Gelogd

Looney Tunes

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • Dag/nacht schakeling Verlichte modelauto's
    • Mijn website met zelf ontworpen printplaten voor diverse treinen
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #25 Gepost op: zaterdag 18 december 2010, 11:37:48 »

Hallo John,

Heb ik uitgeprobeerd en nogmaals geprobeerd op data 36330 maar hij pakt het niet op. De f1 knop werkt bij andere loks wel goed, dus licht het niet aan ms. Blijft wel raar dat hij het bij een ms wel doet en bij de andere niet. Maar ik ben allang weer blij dat de rest weer in oude glory is hersteld.

Groetjes, Ad

Hallo Ad

loc 36330 heeft geen licht uitgang als het een diesel is met het licht op f1 moet u loc  nr 29655 gebruiken

edit: moet het niet loc 36880 i.p.v. 36330 zijn
« Laatst bewerkt op: zaterdag 18 december 2010, 11:41:35 door looney tunes »
Gelogd
Groetjes John -

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #26 Gepost op: zaterdag 18 december 2010, 12:23:08 »

Hallo John,

Ik heb je advies opgevolgd en hij doet het nu weer gewoon op f1. Alles is nu weer bij het oude. :lol:

Wil dit zeggen dat als ik hem eens opnieuw moet programmeren dat ik dan ook dit adres op moet geven?

Hartelijk dank voor je advies.

Groetjes, Ad
Gelogd

Looney Tunes

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • Dag/nacht schakeling Verlichte modelauto's
    • Mijn website met zelf ontworpen printplaten voor diverse treinen
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #27 Gepost op: zaterdag 18 december 2010, 12:30:28 »

Hallo John,

Ik heb je advies opgevolgd en hij doet het nu weer gewoon op f1. Alles is nu weer bij het oude. :lol:

Wil dit zeggen dat als ik hem eens opnieuw moet programmeren dat ik dan ook dit adres op moet geven?

Hartelijk dank voor je advies.

Groetjes, Ad

Hallo Ad

fijn dat het weer allemaal goed werkt

bij een ms moet u als de loc een functie heeft een andere loc met functie selecteren en dan het adres wijzigen en kan u niet de loc via adres selecteren en dan op de knop drukken

dus als de loc weer weg is dan nummer 36880 nemen
Gelogd
Groetjes John -

Ad48

  • Vaste Gast
  • **
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • St. Catharinagilde 1298 - heden
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #28 Gepost op: zondag 19 december 2010, 10:41:14 »

Hallo John,

Bedankt voor de informatie, maar in welke catalogus of jaarboek staan deze loks, dan kan ik kijken hoe ze eruitzien. Ik heb jaarboeken van de afgelopen jaren. Ben alleen maar benieuwed.

Gr, Ad
Gelogd

Looney Tunes

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2010
  • Dag/nacht schakeling Verlichte modelauto's
    • Mijn website met zelf ontworpen printplaten voor diverse treinen
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #29 Gepost op: zondag 19 december 2010, 12:12:32 »

Hallo John,

Bedankt voor de informatie, maar in welke catalogus of jaarboek staan deze loks, dan kan ik kijken hoe ze eruitzien. Ik heb jaarboeken van de afgelopen jaren. Ben alleen maar benieuwed.

Gr, Ad

Hallo Ad

u moet gewoon achter in het register kijken van verschillende jaarboeken en dan niet de nieuwste maar oudere

dan kunt u kijken of de functie gelijk is en dan kan u die loc gebruiken

ik zelf haal het uit een lijst waar alle locs uit het ms geheugen op staan

Gelogd
Groetjes John -

Eddie E69

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #30 Gepost op: vrijdag 07 januari 2011, 17:35:45 »

Hi,hi,hi (leedvermaak) lang leve de 6021! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gelogd

Kappa

  • Forum Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Gelukkig liggen de dwarsliggers onder de rail.
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #31 Gepost op: vrijdag 07 januari 2011, 20:26:05 »

Eddie, de 6021 was geen instapmodel, de MS wel.
Je zou de MS dan moeten vergelijken met de deltacontroller en die had helemaal geen functie aansturing, op delta control 4F na dan.
Gelogd
Groeten Ad

Het leven van een trein gaat niet over rozen....wel over rail! :D

Eddie E69

  • Gast
Re:Lokpitot Esu V3.0 adres wijzigen met m.s. lukt niet, wie weet oplossing?
« Reactie #32 Gepost op: zondag 09 januari 2011, 11:47:02 »

Oke............ :?
Weer wat geleerd. 8)
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.19 | SMF © 2019, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.019 seconden met 24 queries.