Nieuws: Regelmatig worden ook lokale Stamtafels georganiseerd! Deze zijn binnen de geldende regels weer mogelijk!!.
+  3railforum
|-+  Modelbesprekingen
| |-+  Ombouwen modellen ander fabrikaat
| | |-+  ombouw Hornby lok
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: ombouw Hornby lok  (gelezen 1710 keer)

roberttrein

  • Gast
ombouw Hornby lok
« Gepost op: zaterdag 05 juli 2008, 08:55:34 »

Ik heb een tijdje geleden een Hornby lok voor een goed prijsje aan de haak weten te slaan.
Het is een king class stoomlok, ik heb em gekocht voor 29euro.
Daarna heb ik bij Conrad een omschakel-relais gekocht en er in gebouwd.
Nu rijd hij wel goed alleen maakt hij veel geluid.
Kan dit komen doordat de wielen de bielzen van het spoor raken?
Heeft er iemand een oplossing? :?

Bedankt,Robert
Gelogd

roberttrein

  • Gast
Re: ombouw Hornby lok
« Reactie #1 Gepost op: zaterdag 05 juli 2008, 20:24:48 »

De baan vervangen is geen optie want die is al bijna klaar, en hij rijdt wel goed maar hij maakt alleen geluid.
En zie mijn site voor een foto. 8)

Bedankt,Robert
Gelogd

roberttrein

  • Gast
Re: ombouw Hornby lok
« Reactie #2 Gepost op: zondag 06 juli 2008, 12:23:31 »

Ik weet het niet zeker, maar het zou kunnen.
Maar het is in ieder geval niet de motor met aandrijving. :?
Gelogd

roberttrein

  • Gast
Re: ombouw Hornby lok
« Reactie #3 Gepost op: vrijdag 02 januari 2009, 22:11:09 »

Het is inmiddels al lang opgelost.

Groeten,Robert.
Gelogd

v200marklin

  • Stamgast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
Re: ombouw Hornby lok
« Reactie #4 Gepost op: vrijdag 02 januari 2009, 22:41:24 »

Ja , maar zo kom je niet vanaf , wat was het nou  :mrgreen:

Mvg Gert
Gelogd

Willem E

  • Vaste Gast
  • Offline Offline
  • Lid sinds: 2006
  • Ooit.....
Re: ombouw Hornby lok
« Reactie #5 Gepost op: vrijdag 02 januari 2009, 22:41:55 »

En wat was de oorzaak?
Welke oplossing?
Ben een beetje nieuwsgierig... :lol:
Gelogd

roberttrein

  • Gast
Re: ombouw Hornby lok
« Reactie #6 Gepost op: zaterdag 03 januari 2009, 09:31:36 »

Het bleek niet om de flenzen van de wielen te gaan maar er zat wat in de motor, dus na wat poetsbeurten heb ik het kunnen verwijderen.
Nu doet hij het weer goed.
Bedankt voor de reacties.

Groeten,Robert.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.038 seconden met 23 queries.