3rail Forum

Modelbaanbesturing & Software => Digitale Märklin Besturing => Topic gestart door: ANijhoff op vrijdag 23 oktober 2020, 16:04:31

Titel: Marklin CS3 in combi met Rocrail
Bericht door: ANijhoff op vrijdag 23 oktober 2020, 16:04:31
Beste mede spoorders,

Ik wil naast mijn Marklin CS3 ook het programma Rocrail gaan gebruiken, dit schijnt mogelijk te zijn. Echter waar moet ik op letten? Moet ik mijn baan zowel in CS3 als in Rocrail tekenen? Of alleen in Rocrail?
Bedoeling is om met meerdere treinen automatisch te gaan rijden met de mogelijkheid ook handmatig te rijden via de CS3. Wie weet meer informatie voor mij? Of woont toevallig in Utrecht en wil mij een keer helpen? Alvast bedankt.

Groet Alex
Titel: Re: Marklin CS3 in combi met Rocrail
Bericht door: basjuh1981 op vrijdag 23 oktober 2020, 16:30:56
Beste Alex,

Kijk anders even in dit draadje (https://forum.3rail.nl/index.php?topic=75293.0). Daarin heeft Albert een mooie videoserie gemaakt over Rocrail.
Titel: Re: Marklin CS3 in combi met Rocrail
Bericht door: RocnetHans op vrijdag 23 oktober 2020, 17:36:12
Alex,

goede keuze om met Rocrail aan de slag te gaan.  :D  Met de CS3 heb ik dan weer wat minder.  8o

zie hieronder voor de instellingen om de boel te koppelen.

https://wiki.rocrail.net/doku.php?id=mbus:cs3-en (https://wiki.rocrail.net/doku.php?id=mbus:cs3-en)