3railforum

Modelbaanbesturing & Software => Digitale Märklin Besturing => Topic gestart door: FILIPI op zondag 22 maart 2020, 11:35:51

Titel: Koploper
Bericht door: FILIPI op zondag 22 maart 2020, 11:35:51
Bonjour,


Ik heb een tweede vraag. Werkt het programma koploper voor Maerklin.
Welke programma's gebruiken jullie.
Ik wou beginnen met een ovaal test baantje met computer programma. Ik heb nog geen idee hoe het werkt.

Philippe
Titel: Re: Koploper
Bericht door: ramdani op zondag 22 maart 2020, 12:16:11
met een CS2 werkt het programma niet,zal je een ander programma moeten gebruiken;


mvg,
Michel
Titel: Re: Koploper
Bericht door: MCN op zondag 22 maart 2020, 13:50:33
Dat ligt eraan welke centrale je gaat gebruiken, met de Ecos en Intellibox werkt koploper wel maar met de Marklin centrales niet.
En ook hier is er weer 1 uitzondering op, de CS1 met een reload versie weer wel ;)
Veel lezen en kijken of koploper nog wel iets is voor je.
Je kan ook kijken naar bijvoorbeeld Itrain, maar dat is een betaalde versie (al kan je het wel gratis proberen met een beperking) of Rocrail die gratis is en nog steeds verder ontwikkelt wordt.
Succes met je zoektocht :D
Titel: Re: Koploper
Bericht door: FILIPI op zondag 22 maart 2020, 16:36:33
Goedemiddag,

Merci voor jullie reacties. Ik heb een CS2, ik ga kijken naar de programma rockrail die gratis is.
Ik wil eerst proberen.
Philippe