3railforum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: Jean op zaterdag 18 januari 2020, 16:07:32

Titel: Communicatie CS2 met TC
Bericht door: Jean op zaterdag 18 januari 2020, 16:07:32
Beste allen,
Zijn er collega's die TrainController gebruiken? Sinds kort ben ik in bezit van TC-Silver. Helaas moet ik na elke keer opstarten in mijn CS2 het IP-adres aanpassen voordat de communicatie met TC tot stand komt. Is hier een eenvoudige oplossing voor. Ben een leek op gebied van communicatie tussen computer en CS2. Graag verneem ik jullie reacties. Alvast mijn dank.
Groet,
Jean
Titel: Re: Communicatie CS2 met TC
Bericht door: Haradigi op zaterdag 18 januari 2020, 18:45:08
Hi Jean,

In mijn omgeving zijn er meerdere met TC en die hebben dat probleem niet.
Heb je het op de goede plek en ook goed "ingevuld" want hier werkt het perfect.
Ook bij StOMM hebben we TC en ook daar gaat het goed, kom gerust eens kijken op een "open dag".
Zal de volgende keer dat ik daar ben een bekijken wat er bij jou fout kan gaan.
Zijn je "communicatie balletjes" rechts onder groen ?
Klik  hier  (http://stomm.nl/)

groet
Harald
Titel: Re: Communicatie CS2 met TC
Bericht door: brund55 op zondag 19 januari 2020, 06:12:15
 @citaat @citaat Waarom de vraag in meerdere topics stellen ? Dit komt de overzichtelijkheid niet ten goede. Bovendien hoort dit thuis bij  het onderwerp Digitale besturing, niet in het Voorstelhoekje.
Titel: Re: Communicatie CS2 met TC
Bericht door: wissels op zondag 19 januari 2020, 08:38:24
Verplaatst naar juiste topic
Titel: Re: Communicatie CS2 met TC
Bericht door: Jean op zondag 19 januari 2020, 12:24:13
Sorry,
ben nieuw op dit forum en ├╝berhaupt pas sinds kort deelnemer aan modelspoorforums. Maar de post is door de moderator inmiddels naar de juiste plek verhuisd. Dank daarvoor.
Groet,
Jean