3railforum

Modelbaanbesturing & Software => Digitale Märklin Besturing => Topic gestart door: Co op zondag 08 september 2019, 18:13:48

Titel: Probleem met Marklin Centraal station 60213
Bericht door: Co op zondag 08 september 2019, 18:13:48
Wie kan mij helpen? Sinds kort ben ik weer begonnen met het bouwen van een spoorbaan. Bij het aan sluiten van het centraal station werkt zowel de muis aks het aanwijs stokje niet om de baan in het centraalstation op te slaan. Hoe kan ik dit verhelpen ? Moet dit dmv een reset en zo jaar hoe voer he die uit?
Ik hoor graag van jullie.
Titel: Re: Probleem met Marklin Centraal station 60213
Bericht door: David666 op woensdag 11 september 2019, 12:38:42
Probeer opstarten met een aangesloten muis en probeer scherm te kalibreren werkt dit niet bel met Marklin. Maar kans is groot op einde CS2 dan. Omdat deze versie die ik ook heb al aan de leeftijd is.
Titel: Re: Probleem met Marklin Centraal station 60213
Bericht door: Kappa op woensdag 11 september 2019, 20:48:23
Maak de randen rondom het scherm eens goed schoon met een zachte kwast.
Het kan namelijk dat opgehoopt vuil aan de randen het touchscreen "bezet" houden.