3railforum

Modelbaanbesturing & Software => Digitale Märklin Besturing => Topic gestart door: henkwolfs op woensdag 16 januari 2019, 15:44:07

Titel: intellibox II
Bericht door: henkwolfs op woensdag 16 januari 2019, 15:44:07
Ik heb op een rail aangesloten op de programmeer aansluitpunten van mijn intelliboxII

Omdat ik een paar locs heb met het zelfde decoder adres, wil ik er een veranderen.
Märklin locs.

Maar ik krijg de foutmelding: programmeerspoor geen rail spanning.

Hoe krijg ik die er op?

Ik hoop op een ractie,

Hartelijke groet,
HW
Titel: Re: intellibox II
Bericht door: nobody op woensdag 16 januari 2019, 15:55:34
Op je IB II, programmeerspoor kiezen.
(Boekje lezen...)
Titel: Re: intellibox II
Bericht door: Sprinter op woensdag 16 januari 2019, 15:59:21
http://www.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/225000-249999/248041-an-01-en-INTELLIBOX_II.pdf

Blz 34