3railforum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: WKessels op zondag 30 september 2018, 16:47:41

Titel: I train vind CS3 plus niet
Bericht door: WKessels op zondag 30 september 2018, 16:47:41
Beste Forum leden,

Ik Wouter ben nieuw op dit forum omdat ik gestart ben met Marklin en Itrain.
Nu zal er een plaag over mij heen hangen want het werkt natuurlijk niet zo als ik zou willen met mijn kleine verstand van het geheel.
Ik heb een cs3 Plus en die wilt niet verbinden met Itrain, deze wordt niet gevonden bij het koppelen.
Wie o wie kan mij helpen dit voor elkaar te krijgen, ik zal vast iets verkeerd doen.
Alvast super bedankt voor de reacties.

mvg Wouter
Titel: Re: I train vind CS3 plus niet
Bericht door: ronaldk op zondag 30 september 2018, 20:28:17
Hoe heb je alles aangesloten en gedaan om het werkend te krijgen?

Groet Ronald.
Titel: Re: I train vind CS3 plus niet
Bericht door: VT601 op maandag 01 oktober 2018, 04:37:22
Is de CS3 aangesloten via een router? Dan kun je ook het IP-IP-adres achterhalen via de systeem instellingen. Zet dit op een vast adres. Zet dan ook de broadcast even kloppend.(Dat is een tabblad verder van de CS3)

Als je het IP-adres ook invoert in I-train zou het moeten lukken.

John
Titel: Re: I train vind CS3 plus niet
Bericht door: WKessels op maandag 01 oktober 2018, 11:51:11
Beste John,

Bedankt voor de reactie, nu ik de broadcast aangepast hebt werkt het :).

Nu kunnen we beginnen met de baan in tekenen.

mvg Wouter