3railforum

Forum Informatie Punt => Forum Regels & Mededelingen => Topic gestart door: Sascha op dinsdag 06 februari 2018, 12:03:16

Titel: Mededeling: Het 3railforum is nu een Stichting!
Bericht door: Sascha op dinsdag 06 februari 2018, 12:03:16
Hallo allemaal,

Het 3railforum heeft onlangs haar 12e verjaardag gevierd (hieperdepiep, hoera!). Al die jaren heeft het forum op Willie en mij als privé personen gelopen.
Ook de jubileum actie, en het tankwagentje acties zijn via ons als privé personen afgehandeld.

Mede om bovenstaande reden toekomstig anders (fiscaal) te willen afdekken (ooo??? komt er weer een wagonnetje dan??? Hmm wie weet...  :help: :P),
maar ook om het voortbestaan van het 3railforum met alles daaromheen veilig te stellen, hebben we besloten om e.e.a. in een stichting te gieten.

Wat verandert er dan voor jullie als 3railforum/wiki/fotoalbum etc. bezoekers (al dan niet geregistreerd)?
Helemaal niets! Dit is puur een actie om fiscale verantwoording, en aansprakelijkheid beter te regelen.
Er komen géén lidmaatschap, abonnement(sgelden), of anderzijds financiële verplichtingen aan :important:
We kunnen we nu bijv. wèl een webshopje o.i.d. maken voor 3rail textiel, 3rail mokken (Jørg :D) en dit administratief juist afhandelen.
In het verleden wezen wij ook donaties af (verantwoord dat maar eens aan de fiscus als prive persoon). Die zal de stichting wel gaan accepteren :thumbup:
Maar over dat soort details volgt later meer. De eerste stap is nu gezet!

Afgelopen 19 Januari was het dan zover, en is de Stichting 3rail opgericht te Stein bij de notaris :

(https://imageproxy.3rail.nl/fit,1600x1200,q100,slCjuMCp48PM47SGFqnzrCJJ32GmNv33TQHZ72I4C5-4=/http://elsloo.homeip.net/3railforum/tekenen-stichting.png)

Feliciteer het team en ons allemaal met deze mijlpaal in het volgende praattopic : https://forum.3rail.nl/index.php?topic=70364.0