3railforum

Modelbaanbesturing & Software => Ontwerpsoftware => Topic gestart door: wiebrand op zondag 05 maart 2017, 18:16:12

Titel: hoogtes voor 3d aangeven
Bericht door: wiebrand op zondag 05 maart 2017, 18:16:12
Hoe moet ik de hoogte waar het railstuk moet liggen voor een 3d tekening ingeven
Titel: Re: hoogtes voor 3d aangeven
Bericht door: Jan22 op zondag 05 maart 2017, 18:28:39
Voor welk programma (en versie) vraag je dat? WIntrack?
Titel: Re: hoogtes voor 3d aangeven
Bericht door: wiebrand op zondag 05 maart 2017, 20:06:59
sorry wintrack 12

wiebrand
Titel: Re: hoogtes voor 3d aangeven
Bericht door: wissels op zondag 05 maart 2017, 21:06:34
Hallo,

draadje geschoond, graag ontopic ,

met vriendelijke groet,

Walter
Titel: Re: hoogtes voor 3d aangeven
Bericht door: Jørg op maandag 06 maart 2017, 07:58:45
-Wiebrand:
Staat zeer duidelijk in de handleiding uitgelegd,  :thumbup:
Titel: Re: hoogtes voor 3d aangeven
Bericht door: wiebrand op maandag 06 maart 2017, 13:01:37
zal nog eens er in kijken in de handleiding.
Maar vind de handleiding niet erg handig.
Maar uitgeprint werkt beter maar heb het gevonden.
Titel: Re: hoogtes voor 3d aangeven
Bericht door: Jan22 op maandag 06 maart 2017, 18:25:36
Ik ben terug gegaan naar WT 10. Ik vond het niet intuitief genoeg.
Dus ik kan je niet helpen, misschien.
Titel: Re: hoogtes voor 3d aangeven
Bericht door: Jørg op maandag 06 maart 2017, 23:15:59
In de WT tutorial staat stap voor stap hoe een baan op te bouwen