3rail Forum

Modelbaanbesturing & Software => Digitale Besturing (alle merken) => Digitale Besturing Overige Merken => Topic gestart door: wiebrand op woensdag 15 februari 2017, 19:24:09

Titel: digirails dr4088 gnd
Bericht door: wiebrand op woensdag 15 februari 2017, 19:24:09
Ik heb een probleem met bezetmelder ingang 15 of ik hem aansluit of niet hij geeft een bezetmelding zit het probleem in de s88?.
s88 aangesloten op cs3+

wiebrand
Titel: Re: digirails dr4088 gnd
Bericht door: Jørg op woensdag 15 februari 2017, 20:54:14
-Wiebrand:
Indien je C-rails gebruikt, dan heb je misschien een verbinding tussen de twee spoorstaven niet goed geknipt.
Titel: Re: digirails dr4088 gnd
Bericht door: Anne W op woensdag 15 februari 2017, 22:39:46
Beste Wiebrand,

Geen kabeltje aan de klem van 15 op de decoder en toch een melding: probleem in S88

Groet, Anne W
Titel: Re: digirails dr4088 gnd
Bericht door: wiebrand op donderdag 16 februari 2017, 18:07:29
dat komt omdat ik een fout in de blokken had en een rail niet geknipt.
maar krijg de bezetmelders in de cs3+ niet aan de praat 2e s88 maar op itrain lichten ze wel op.

wiebrand
Titel: Re: digirails dr4088 gnd
Bericht door: Jørg op donderdag 16 februari 2017, 20:16:13
-Wiebrand:
Ben geen CS3 kenner, maar moet je de centrale niet vertellen hoeveel S88 er aan hangen?
Titel: Re: digirails dr4088 gnd
Bericht door: wiebrand op dinsdag 21 februari 2017, 09:26:49
sorry late reactie maar dat kan ik niet vinden waar dat kan?.
Titel: Re: digirails dr4088 gnd
Bericht door: VT601 op dinsdag 21 februari 2017, 11:37:03
Volgens mij hoef je bij de CS3 niet op te geven hoeveel S88-ers er achter hangen.
Wat je wel moet doen is de poorten van de S88 adresseren in de artikelenlijst.

Je kunt de bij de tweede (en volgende) S88 geef je het adres aan bij module en bij konatkt (zie afbeelding)
Dus de 2e is module 2, de 3e module 3, enz.
Bij "bus" geef je aan op welke busleiding van de L88 de module is aangesloten.

Bij contactnummer geef je de waarde 1 t/m 16 afhankelijk van de aansluiting aan.

John