3railforum

Modelbaanbesturing & Software => Ontwerpsoftware => Topic gestart door: adepqr op woensdag 15 juni 2016, 00:16:18

Titel: problemen met anyrail en vraag over koploper
Bericht door: adepqr op woensdag 15 juni 2016, 00:16:18
Hallo allemaal,

Ik heb een tweetal problemen waar ik niet uitkom. Ik ben een beginnend spoorfan en heb een Marklin C-rail baan ontworpen met anyrail. Mijn ontwerp heeft drie lagen maar ik krijg de lagen er niet in. Als ik het 3D model bekijk klopt alles en is alles op de hoogte die het hoort te zijn maar als ik laag voor laag alles wil bekijken dan lukt dat niet.
Is er iemand die me hier mee kan helpen??

Tevens dient zich nu ook de tweede vraag aan, hoe kan ik het beste 3 lagen in koploper tekenen? Gewoon drie tabbladen nemen en aansluitende baanstukken op alle tabbladen terug laten komen of alles "uitsmeren"op 1 tabblad?

Jullie hulp en opmerkingen/adviezen over mijn spoorplan worden bijzonder gewaardeerd !

Gr.,

Arie Dekkers
Titel: Re: problemen met anyrail en vraag over koploper
Bericht door: Degeluidsman op woensdag 15 juni 2016, 06:09:43
In koploper zou ik alles op een tapblad zetten, of een tweede monitor aan sluiten zodat het volledige baanplan op een scherm staat en de rest, locomotieven overzicht en rijwindow op het andere scherm.


Mvg,

Peter Degeluidsman
Titel: Re: problemen met anyrail en vraag over koploper
Bericht door: adepqr op woensdag 15 juni 2016, 09:41:39
Hoi Peter,

dank je voor je reactie. Ik heb nog een 23 inch scherm staat en een goede grafische kaart in de PC, dus dat moet lukken.
Ik ga het vanavond direct aansluiten ( en een plekje zoeken voor het tweede scherm).

Gr.,

Arie