3railforum

Modelbesprekingen => Problemen, Reparatie & Onderhoud alle modellen/merken => Topic gestart door: flyerman op dinsdag 10 november 2015, 15:55:18

Titel: ACME NS 186 Traxx decoder instellingen
Bericht door: flyerman op dinsdag 10 november 2015, 15:55:18
Ik heb vandaag en ACME NS 186 opgehaald. Prachtige loc, alleen de panto's zien er wat goedkoop uit.

Nu staat er in het boekje dat je de sluitlichten uit kan schakelen via AUX 3 en 4. Ook moet via Aux 1 en 2 het derde licht geschakeld kunnen worden.

Bij mij werkt dat niet en staat bij de mapping niet ingesteld. Heeft iemand dit werkend en zou deze persoon mij het decoder bestandje toe kunnen sturen?

Via PB kan je mijn email adres krijgen.

Alvast bedankt

Titel: Re: ACME NS 186 Traxx decoder instellingen
Bericht door: Spoorman op dinsdag 10 november 2015, 16:15:38
Ik heb een bestandje voor je in alleen DCC maar wellicht is dit plaatje al voldoende?

(https://imageproxy.3rail.nl/fit,1600x1200,q100,su3ar9igOwkKNpgTQ6xH54wHHBX1eIcE-5cNYNb_xRKg=/http://i65.tinypic.com/x0nryx.png)

Met groet,
Ben.
Titel: Re: ACME NS 186 Traxx decoder instellingen
Bericht door: flyerman op dinsdag 10 november 2015, 16:20:26
Bedankt Ben.

Helaas zie ik geen plaatje.

Martin

Edit: Wel plaatje op telefoon, niet op mijn Windows computer,
Titel: Re: ACME NS 186 Traxx decoder instellingen
Bericht door: Spoorman op dinsdag 10 november 2015, 17:31:49
http://i65.tinypic.com/x0nryx.png
Titel: Re: ACME NS 186 Traxx decoder instellingen
Bericht door: flyerman op dinsdag 10 november 2015, 18:15:56
Opgelost, hebben zoals ik het hebben wil.
Titel: Re: ACME NS 186 Traxx decoder instellingen
Bericht door: flevoland2012 op zondag 13 augustus 2017, 03:20:49
Ik heb vandaag en ACME NS 186 opgehaald. Prachtige loc, Nu staat er in het boekje dat je de sluitlichten uit kan schakelen via AUX 3 en 4. Ook moet via Aux 1 en 2 het derde licht geschakeld kunnen worden. Bij mij werkt dat niet en staat bij de mapping niet ingesteld.

Kan iemand hier de CV waardes plaatsen van deze verandering, ik werk oa met een Ecos, een locprogrammer heb ik niet