3railforum

Modelbaanbesturing & Software => Ontwerpsoftware => Topic gestart door: Digibeet op maandag 16 maart 2015, 18:16:32

Titel: Probleem met Wintrack 12?
Bericht door: Digibeet op maandag 16 maart 2015, 18:16:32
De nieuwe versie van Wintrack (V-12) vertoont iets vreemds. Zie bijlage. Links-onder staan op het grasveld 1 armsein en drie rangeerseinen. Deze behoren, en stonden altijd, bij het onderliggend schaduwstation (nog net te zien). Ook is bovenaan, links van het dennenbos, 1 bovenleidingsmast en een armsein te zien. Ook deze behoren tot het onderliggende schaduwstation. Alle andere bovenleidingsmasten staan op hun plek. Hoe krijg ik deze weer in het gareel. Ik heb tussen versie 11 en 12 niets veranderd.

Hans
Titel: Re: Probleem met Wintrack 12?
Bericht door: Jorg op maandag 16 maart 2015, 19:55:20
Hans

Vermoedelijk staat het niveau van je seinen niet juiste, dit moet nl hetzelfde zijn als je schaduwstation.
Titel: Re: Probleem met Wintrack 12?
Bericht door: GWS op zaterdag 23 mei 2015, 12:48:09
Hans,
Ik ben het met Jørg eens. Jij behoort dit echt te gaan bekijken op niveaus.  Je ziet duidelijk dat de seinen staan langs de rails op het andere niveau. De fout zit dan op de hoogte van een niveau, welke ja kunt instellen. Daar zult je het moeten gaan zoeken. Indien je er zo niet uitkomt, stel dan je vraag eens aan Keuterman in Borne en/of stuur hen een bestandje toe van jouw baan. Dan krijg je antwoord over jouw probleem!
Sterkte en suk6. :thumbup: