3railforum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: teun op zondag 08 februari 2015, 15:25:15

Titel: itrain communicatie met ib2
Bericht door: teun op zondag 08 februari 2015, 15:25:15
goedendag

als je itrain heb geinstaleerd, en je vul verder niks behalve de ib2 volgens de handleiding.
je druk dan op verbinden en je ziet op je beeldscherm dat je verbonden ben als je dan op start of stop drukt moet je ib2 dan reageren?
wie weet hier het antwoord op.


mvr gr teun
Titel: Re: itrain communicatie met ib2
Bericht door: iTom op donderdag 26 februari 2015, 20:19:15
Ik begrijp het niet helemaal.
Bedoel je dat je IB2 bij stop op rood gaat.
Titel: Re: itrain communicatie met ib2
Bericht door: teun op zondag 08 maart 2015, 20:25:54
hallo itom

bedankt voor je reactie

de ib2 is opgestuurd naar duitsland is kapot

mvgr teun