3rail Forum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: GTIBert op vrijdag 25 oktober 2013, 21:10:41

Titel: database
Bericht door: GTIBert op vrijdag 25 oktober 2013, 21:10:41
Wie kan mij ff uitleggen hoe ik een eigen database maak van de Aelderbaan.
Ik wil deze als testbaan gaan gebruiken, maar kan er niets in wijzigen.
Staat ergen hoe ik dit moet aanpakken.

Alvast bedankt
Titel: Re: database
Bericht door: PietB op vrijdag 25 oktober 2013, 21:14:07
Hi Bert, vertel er eens bij over welk programma het gaat?

grt Piet.
Titel: Re: database
Bericht door: Roelie001 op vrijdag 25 oktober 2013, 21:42:54
Ik neem aan koploper.
-> Algemeen
-> Gegevens schrijven , en dan een andere naam geven

Of via Verkenner , Rechtermuis knop op c:\program files\pahasoft\adlearbaan.dba en dan kopieeren en gelijk weer plakken