3railforum

Modelbesprekingen => Ombouwen modellen ander fabrikaat => Topic gestart door: 1835 op vrijdag 09 december 2011, 19:45:20

Titel: roco ns 2200
Bericht door: 1835 op vrijdag 09 december 2011, 19:45:20
Ik wil een roco ns 2200 aanschaffen
is het mogelijk om die trein te besturen met een ms 1
Moet je hem aanpasen zoja wat kost dat

Gr 1835


Edit Gerard: topictitel aangepast
Titel: Re:roco ns 2200
Bericht door: RMW op vrijdag 09 december 2011, 19:48:46
Ik wil een roco ns 2200 aanschaffen
is het mogelijk om die trein te besturen met een ms 1
Moet je hem aanpasen zoja wat kost dat

Gr 1835

Als je een digitale 2200 wisselstroom koopt, kun je de loc direct besturen met een MS-1. De meeste Roco-locomotieven werken op adres 03. In het bijgeleverde boekje legt Roco uit hoe je het in moet stellen op een MS-1. Dit is zeer eenvoudig.


M.v.g.

Maikel (RMW)
Titel: Re:roco ns 2200
Bericht door: MarklinKoen op vrijdag 09 december 2011, 19:59:51
Hallo 1835,

Op dit (http://www.johngeus.dds.nl/MobileSt.html) linkje vind je meer info over het aanmelden van die locs van wat Maikel al aangaf.

Groet,
Koen
Titel: Re:roco ns 2200
Bericht door: 1835 op zaterdag 10 december 2011, 18:27:57
zit er ook lampen in die het doen
waar is hij nog te koop
kan het niet vinden
Titel: Re:roco ns 2200
Bericht door: Wijbe op zaterdag 10 december 2011, 19:56:52
1835,

Google is uw vriend. En der zitten natuurlijk lichten in. Der staan ook een aantal te koop op marktplaats. Meestal goedkoper, en ze zijn redelijk vaak in nieuwstaat.
Titel: Re:roco ns 2200
Bericht door: Remie op zaterdag 10 december 2011, 22:52:26
Dag 1835,

Er zitten schakelbare frontlichten in. Ga er maar van uit dat die werken ;)
Zoals Wijbe zegt zijn ze op marktplaats te zien, maar ook op beurzen en ook nog gewoon in de winkels.

Let bij de tweedehands goed op de hekjes. Deze zijn namelijk snel spaghetti.