3railforum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: johan zwitsers op donderdag 13 oktober 2011, 20:49:04

Titel: help terug meld probleem met koploper
Bericht door: johan zwitsers op donderdag 13 oktober 2011, 20:49:04
Hallo allemaal.

Ik heb een probleem ik heb een klein rondje gemaakt met vier terug melders erin ik gebruik de s88 terugmelder van AJ. Ik heb het volgende probleem als ik in de testfase van koploper kijk en rij met een wagon over bezetmelder 1.02 of 1.03 dan komt melder 1.01 ook in actie terwijl daar niks op staat. als ik met een wagon op de 1.01 melder sta dan geeft ie alleen deze melder aan.

wie kan mij helpen

is het een instellings fout?

Ik heb de s88 gelijk op mijn paralelle poort staan en heb een pc met koploper en ddw.
Titel: Re:help terug meld probleem met koploper
Bericht door: Mark147 op vrijdag 14 oktober 2011, 01:05:38
Verkeerd aangesloten of de isolatie tussen de melders is niet goed.
veel meer mogelijkheden heb je niet.

gr

Mark
Titel: Re:help terug meld probleem met koploper
Bericht door: johan zwitsers op vrijdag 14 oktober 2011, 19:53:24
Dank je wel mark voor je reactie en je had inderdaad gelijk het zat niet goed aangesloten.