3rail Forum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: kijfhoek rbf op woensdag 30 maart 2011, 21:04:53

Titel: Hoe in tractie rijden met koploper?
Bericht door: kijfhoek rbf op woensdag 30 maart 2011, 21:04:53
Hallo allemaal,

Hoe kan ik in koploper een dubbeltractie (2 maal BR 232 Ludmila met geluid) besturen?
Ik rij met een CS1 reloaded, daar kan het mee.
Maar ik kan het niet vinden in de handleiding van koploper.
Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groeten,

Leon Lejeune
Titel: Re:Hoe in tractie rijden met koploper?
Bericht door: Marklindak op woensdag 30 maart 2011, 21:14:01
Hallo allemaal,

Maar ik kan het niet vinden in de handleiding van koploper.
Alvast bedankt voor jullie reacties.

Leon, zoek even op multitractie, dan vind je het wel!

Gr. Fred.

(een beginneneling met koploper)
Titel: Re:Hoe in tractie rijden met koploper?
Bericht door: wissels op woensdag 30 maart 2011, 21:17:12
Hallo Leon,

alleereerst zal je beide locs moeten ijken in koploper, immers alleen locs met gelijke snelheid mogen gekoppeld worden in Koploper,

met vriendelijke groet,

Walter
Titel: Re:Hoe in tractie rijden met koploper?
Bericht door: Wijbe op woensdag 30 maart 2011, 21:21:36
Beide loks in een rijscherm openen. En dan van 1 loc het plaatje naar de andere loc slepen.