3rail Forum

Modelbesprekingen => Problemen, Reparatie & Onderhoud alle modellen/merken => Topic gestart door: basboy13 op vrijdag 04 maart 2011, 15:11:24

Titel: hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: basboy13 op vrijdag 04 maart 2011, 15:11:24
heey mense ik heb een hondekop :favorite: :favorite: van piko maar ik wil kijke of hij digitaal kan maar ik krijg hem niet open :-(
mischien tips ?
groeten bas
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: Looney Tunes op vrijdag 04 maart 2011, 15:32:15
Hallo Bas

hij is digitaal, je kan hem open krijgen door de schroeven aan de onderkant los  te maken (5)

2 kan je zien  (draaistellen)

1 van de koppeling en daar zitten er dan 2 onder

LET OP : ze gaan lastig dicht
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: stephan op vrijdag 04 maart 2011, 15:33:48
aan de onderkant zitten 3 schroeven, 2 bij de draaistellen en 1 van de koppeling.
die losmaken en de kap VOORZICHTIG omhoog.
je hebt kans dat de bedrading meekomt en vooral de verlichtingsplaatje in de neuzen, dus uitkijken!

mvg stephan
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: basboy13 op vrijdag 04 maart 2011, 17:06:56
oke dankje wel ik ga meteen kijke en bedankt voor het snelle antwoord :thumbup: :thumbup:

groete bas


ps ook nog een vraag ik heb ook een piko ice3 en kan die ook op digitaal of niet? 8)
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: Looney Tunes op vrijdag 04 maart 2011, 17:12:17
Hallo Bas

ps ook nog een vraag ik heb ook een piko ice3 en kan die ook op digitaal of niet? 8)

Ja, die kan ook op digitaal
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: basboy13 op vrijdag 04 maart 2011, 22:49:36
oke bedankt ikkke weet genoeg
:)
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: Wijbe op vrijdag 04 maart 2011, 23:22:04
Voor het digitale hoef je ze niet open te hebben! Slechts progameren op het progameerspoor!
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: basboy13 op woensdag 13 april 2011, 16:57:55
en waar koop je een programeerspoor????
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: stephan op woensdag 13 april 2011, 17:13:04
een progameerspoor koop je niet, die maak je.
heb je een cs of een ms?
bij een cs heb je een aparte aansluiting voor een pragameerspoor bij een ms niet.
sluit een paar stukken rails aan en klaar.

je kan ook al je locs van de baan afhalen en daarop progameren.

mvg stephan
Titel: Re:hoe gaat 1piko hondekop open ?
Bericht door: veldkamp op zaterdag 28 mei 2011, 21:50:42
En Bas heb je het treinstel nog goed dicht gekregen