Stichting 3rail Forum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: TimT op donderdag 04 november 2010, 11:44:13

Titel: Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: TimT op donderdag 04 november 2010, 11:44:13
beste ik ben bezig met installeren en configureren van ddw en koploper
helaas zit ik hier vast ,ik kan immers niet op ok klikken .
iemand een oplossing
(https://imageproxy.3rail.nl/fit,1600x1200,q100,sBP4xouNbtlsGo_no-ALFSUk8MfycjiZHRUfjZoIoEYY=/http://thumbnails20.imagebam.com/10514/bd08b2105137996.jpg) (http://www.imagebam.com/image/bd08b2105137996)
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: mozzi54 op donderdag 04 november 2010, 12:07:08
Waarom kun je niet op OK klikken, of wat gebeurt er als je het wel doet? Ik heb het net even op mijn testmachientje geprobeerd en daar lukt het gewoon.

Met vriendelijke groet,

Aldert
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: TimT op donderdag 04 november 2010, 12:09:09
ok staat inactief zodat je er zelfs niet kan op klikken
update zie screenshot :)
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: Spoorman op donderdag 04 november 2010, 12:48:01
Dit is demo database, die kun je niet wijzigen.

Gr, Ben.
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: TimT op donderdag 04 november 2010, 12:54:51
hoe selecteer je dan dat je via dat protocol wil communiceren
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: Wijbe op donderdag 04 november 2010, 12:56:17
Je zult een geheel nieuwe datebase moeten maken. Helemaal linksbovenin en dan nieuwe database maken. Je zult nu zelf alles moeten invoegen

Mvg, Wijbe
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: TimT op donderdag 04 november 2010, 12:58:46
ok bedankt de trein rijd
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ik ben supper blij :)
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: TimT op donderdag 04 november 2010, 15:57:17
achter een tijdje hoor je inde transfo donk soort relais zou je kunnen denken
dan stop de trein . 30 seconden hoor ik later weer donk en rijd de trein terug effe voor vervolgens weer te stoppen en dit procces herhaalt hem continu .
ik rij in testmode
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: Freak op donderdag 04 november 2010, 16:57:23
achter een tijdje hoor je inde transfo donk soort relais zou je kunnen denken
dan stop de trein . 30 seconden hoor ik later weer donk en rijd de trein terug effe voor vervolgens weer te stoppen en dit procces herhaalt hem continu .
ik rij in testmode
Wat bedoel je in testmode ?. Heb je bij Poortnummer testen staan of bedoel je Testprogramma onder Algemeen ?.

Mvg,
Peter
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: TimT op donderdag 04 november 2010, 18:27:01
Testprogramma onder Algemeen
maar ik dacht aan kortsluiting maar het is zo raar dat hij dan weer start
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: Freak op donderdag 04 november 2010, 20:53:20
Hallo Tim,

Verder bij instellingen de juiste compoort ingegeven ?.
Bij DDW de kortlsuitdetectie juist ingevuld ?.
Op de Delta control de knop op de rechterstop stand geplaatst ?

Mvg,
Peter
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: TimT op donderdag 04 november 2010, 21:16:17
ja voorlopig geen geluid meer gehad :) dus tot zover  transfo was wel warm heb hem laten afkoelen en heb sindsdien het probleem niet meer
Fingers crossed :)
Titel: Re:Koploper instellingen per database (ddw )
Bericht door: Freak op donderdag 04 november 2010, 21:31:46
dus tot zover  transfo was wel warm heb hem laten afkoelen en heb sindsdien het probleem niet meer
Dan had je ergens een sluiting.

Mvg,
Peter