3rail Forum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: MärklinKoen op donderdag 28 januari 2010, 11:57:11

Titel: koploper
Bericht door: MärklinKoen op donderdag 28 januari 2010, 11:57:11
ik kan mijn baan niet maken in koploper. hoe werkt dat?
ik ga anders wel speuren op het koploper forum.

mvg koen
Titel: Re:koploper
Bericht door: pahasoft op donderdag 28 januari 2010, 12:01:09
Koen,

Eigen database aangemaakt?
Titel: Re:koploper
Bericht door: MärklinKoen op vrijdag 29 januari 2010, 08:21:02
hoe moet dat?
Titel: Re:koploper
Bericht door: pahasoft op vrijdag 29 januari 2010, 08:32:29
Koen,

Kijk eens in menu algemeen. Staat daar soms iets tussen voor een nieuwe database?
Verdere ondersteuning op het Koploperforum.
 
mvg,
Paul.
Titel: Re:koploper
Bericht door: Rob op vrijdag 29 januari 2010, 17:33:26
En de handleiding (beginners) downloaden wil ook wel eens verhelderend werken.

Groet Rob
Titel: Re:koploper
Bericht door: MärklinKoen op zaterdag 30 januari 2010, 08:10:39
ja, ik heb er een doorgestuurd gekregen.