3railforum

Modelbaanbouw & Scenery => Banenplan ontwerpen => Topic gestart door: technick op vrijdag 11 december 2009, 14:26:48

Titel: vraagje over wintrack???
Bericht door: technick op vrijdag 11 december 2009, 14:26:48
even een vraagje lig er al weer tijdje uit met wintrack dus ff opfrisser nodig :?
ik heb de basisplaat al weer in wintrack maar aangezien ik klein zwitserland wil gaan bouwen
wil ik ook wat hoogteverschillen er in.
hoe kun je bij wintrack ook al weer de hoogtes invoegen om de rail v ene naar andere
niveau te laten lopen en hoe kun je het beste
dat zo doen dat je ook duidelijk ziet welk stuk rail op welke verdieping ligt?

hoor t wel grtjs nick
(begint toch wel te kriebelen om s aan de gang te gaan alleen maar locs verzamelen is leuk
maar als je alleen maar startbaan met uitbreiding hebt lliggen gaat de lol wel keer er van af.
Titel: Re:vraagje over wintrack???
Bericht door: rorail op vrijdag 11 december 2009, 16:10:23
Hallo Nick,

Onlangs heb ik een uitleg over een vergelijkbare vraag geplaatst in dit draadje (http://forum.3rail.nl/index.php?topic=19302.msg317481#msg317481). Waarschijnlijk kun je hier een eerste aanzet mee maken.

Door verschillende niveaus in je baan op verschillende lagen weer te geven, kun je naar wens een niveau onzichtbaar maken; dat houdt het ontwerp overzichtelijk. Veel banen die je hier gepresenteerd ziet, zijn vaak op die manier gemaakt.

Succes ermee.

Groet,
Ronald