3railforum

Modelbaanbesturing & Software => PC Besturingsoftware => Topic gestart door: Falcon op vrijdag 04 september 2009, 19:23:51

Titel: Vraagje koploper
Bericht door: Falcon op vrijdag 04 september 2009, 19:23:51
Ik weet niet of ik dit hier kan vragen, maar kan je met koploper ook deels handmatig en deels automatisch rijden. Wat bedoel ik: ik wil graag handmatig kunnen rangeren en dan de klaargestelde goederentrein  in het circuit zetten dat automatisch rijdt. Volgens mijn (misschien gebrek aan) ervaring kan je namelijk in handmatige mode geen gebruik maken van automatisch seinen verloop en blokbeveiliging via koploper.

Alvast bedankt,

Olaf
Titel: Re:Vraagje koploper
Bericht door: Freak op zaterdag 05 september 2009, 00:28:34
Hallo Olaf,

Vragen betreffende het programma Koploper kun je het beste op het Koploperforum stellen.
http://www.koploperforum.nl/
Daar zitten de vele experts.


Mvg,
Peter
Titel: Re:Vraagje koploper
Bericht door: wissels op donderdag 10 september 2009, 21:57:30
Dit draadje gesloten,

zie ook dit topic http://forum.3rail.nl/index.php?topic=338.0

met vriendelijke groet,

Walter