3railforum

Modelbaanbesturing & Software => Ontwerpsoftware => Topic gestart door: hoolsema op zaterdag 21 maart 2009, 00:11:48

Titel: drail probleem
Bericht door: hoolsema op zaterdag 21 maart 2009, 00:11:48
hallo allemaal

ik ben nu bezig met me baanplan maar ik weet niet hoe ik er een schaduw station ik krijg wan ik werk op 2 nivos als iemand het weet hoor ik het graag want er komt onder de hoofdlijn ook 2 ondergrondje door gaande sporen

Groet
Reinder
Titel: Re: drail probleem
Bericht door: Edwin op zaterdag 21 maart 2009, 21:10:18
Reinder,

Misschien kun je een plaatje plaatsen van je baanplan. Dan kunnen andere personen zien wat je idee en ruimte is en daar op reageren. Nu is het allemaal een beetje vaag.

Edwin
Titel: Re: drail probleem
Bericht door: hoolsema op zaterdag 21 maart 2009, 21:50:27
hoi edwin

http://forum.3rail.nl/index.php?topic=14246.0 hier is een link maar wat ik bedoel is hoe krijg ik het in drail voor mekaar om met verschillende lagen te werken net zoals met winrail of is dat niet mogelijk?

Reinder